Το έχουμε πει πολλές φορές και πλέον πρέπει να έχει γίνει ευρέως κατανοητό, πως το φετινό Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Η νέα πραγματικότητα που επιτάσσει στη ζωή μας ο κοροναϊό απαιτεί να αλλάξουμε όχι μόνο την καθημερινότητά μας, αλλά και τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε…

Το… διαφορετικό φετινό Πάσχα αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές και στις συνήθειές μας. Μια από αυτές είναι τα τσουρέκια και τα πασχαλινά αυγά, τα οποία κυρίως για δώρα, αλλά και για τους εαυτούς μας, προμηθευόμαστε κάθε χρόνο.

Φέτος βέβαια, με τις επισκέψεις να έχουν απαγορευτεί και τις μετακινήσεις να γίνονται για τα απολύτως απαραίτητα, αναμένεται να υπάρξει κατακόρυφη πτώση αυτών των προϊόντων.

Για να περιορίσουν όσο μπορούν περισσότερο τη χασούρα, αλλά και για να διευκολύνουν πολλούς νονούς και όχι μόνο πολλά ζαχαροπλαστεία κάνουν delivery!

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του MEGA πολλά ζαχαροπλαστεία δίνουν τη δυνατότητα της παραγγελίας και απευθείας αποστολής του δώρου στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Βέβαια, η παραγγελία ισχύει και για… παράδοση στο χώρο μας!