Τις σκέψεις της για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο με την εξάπλωση του κοροναϊού και για το πώς την βιώνει η ίδια, μοιράστηκε η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «DΟΤ» και σχολίασε, μεταξύ άλλων, το σποτάκι του Σπύρου Παπαδόπουλου με τίτλο «Μένουμε σπίτι», το οποίο παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να μείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κοροναϊού.

«Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μία ψευτιά. Ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, μένουμε μέσα και είμαστε χαρούμενοι, μένουμε μέσα και κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις.

Με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και με εκνευρίζει αφόρητα ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Γιατί τι να κάνω; Δεν νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω και αυτό και να δω που θα με πάει» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ελένη Ράντου:

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: