«Σύννεφα»  φαίνεται πως μαζεύτηκαν στην σχέση του Ορλάντο Μπλουμ και της Κέιτι Πέρι, ενώ οι δύο σταρ περιμένουν να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού US Weekly έρχεται να αλλάξει την εικόνα που είχε το κοινό για το παραμύθι στο οποίο φαίνεται ότι ζουν Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει ότι η εγκυμοσύνη άλλαξε άρδην την καθημερινότητα του ζευγαριού και όχι απαραίτητα προς το καλύτερο.

Η 35χρονη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι δήλωνε ότι ήταν όνειρό της να γίνει μητέρα, με τον Ορλάντο Μπλουμ να έχει ήδη έναν εννιάχρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του με το supermodel της Victoria’s Secret, Μιράντα Κερ.

O έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι Μπλουμ Πέρι είναι σαν σκωτσέζικο ντουζ και τα πράγματα δεν κυλούν πια τόσο αρμονικά.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό η Κέιτι Πέρι εμφανίζει νευρικότητα για το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Από την άλλη, ο 43χρονος Ορλάντο Μπλούμ αγχώνεται για το πώς θα επηρεάσει το μωρό τη ζωή τους.

Πάντως, η 35χρονη τραγουδίστρια είναι «πανευτυχής που είναι έγκυος» σημειώνεται στο επίμαχο δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι η Πέρι ήθελε πάντοτε να γίνει μαμά.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης η Κέιτι Πέρι παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη με τον Ράιαν Σίκρεστ ότι ανάμεσα σε εκείνη και τον μνηστήρα της υπάρχουν κατά καιρούς εντάσεις, αλλά έσπευσε να διαβεβαιώσει τους φαν της ότι κάθε φορά «τα βάζουν κάτω και τα βρίσκουν».

Πρόσφατα βρετανικά δημοσιεύματα δείχνουν το ζευγάρι με μάσκες και γάντια να κάνουν τα ψώνια τους, καθώς περνούν μαζί την καραντίνα στην Καλιφόρνια.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Κέιτι Πέρι έγινε μέσα από το βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού «Never Worn White».

Στο τέλος του βίντεο, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται, φορώντας μόνο ένα μπούστο με μακρύ τούλι και γυμνή από τη μέση κάτω σε πλαϊνή πόζα, καλύπτοντας τις επίμαχες περιοχές, αφήνοντας ξεκάθαρα ωστόσο να φανεί η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Κατά την διάρκεια ενός Instagram Live μετά την αποκάλυψη του βιντεοκλίπ στο YouTube, η Κέιτι Πέρι επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της λέγοντας ότι είναι «ίσως το μακρύτερο μυστικό» που έχει κρατήσει ποτέ.

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως το μωρό αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι.

«Πολλά θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι, όχι μόνο θα γεννήσω – κυριολεκτικά – αλλά και κάτι που όλοι εσείς περιμένετε» είπε αναφερόμενη στο επερχόμενο άλμπουμ της.

Τέλος, μίλησε για τις λιγούρες που έχει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της λέγοντας πως «κυριολεκτικά ποτέ δεν με ένοιαζε για τα μπαχαρικά, και τώρα κουβαλάω στην τσάντα μου ένα ταμπάσκο».