Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τελικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά στην κριτική επιτροπή του επόμενου ριάλιτι μοντέλων ή αν τελικά προχωρήσει σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η μεταγραφή της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία ήταν μέλος του GNTM και είναι και μάνατζερ της ίδιας της Ηλιάνας, στο «My Style Rocks», όπως και η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Χρστοπούλου και την Βίκυ Καγιά είχε δημιουργήσει μια σειρά ερωτημάτων.

Πρόσφατα, η Έλενα Χριστοπούλου μπήκε και σε μια διαδικασία να μιλήσει η ίδια και η Βίκυ Καγιά για την μεταξύ τους σχέση, ακολούθησαν κάποια unfollow στο Instagram, ενώ την ίδια στιγμή η Ηλιάνα Παππαγεωργίου έχει απλώς πως η ίδια γνωρίζει πως αποτελεί ακόμα κομμάτι του ριάλιτι μοντέλων.

Όπως όλα δείχνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα βρίσκεται στο νέο κύκλου του γνωστού ριάλιτι μόδας και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει η ίδια έμμεσα με μια αλλαγή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις πληροφορίες του προφίλ της, μέχρι πρότινος ανέφερε πως είναι κριτής του GNTM κάτι που πλέον έχει αφαιρέσει δηλώνοντας μόνο την ταυτότητά της ως μοντέλο.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: