Τις υψηλές θερμοκρασίες εκμεταλλεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η οποία φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η 35χρονη Κατερίνα Καινούργιου, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, καθώς σχεδόν καθημερινά ποζάρει με εντυπωσιακά outfits.

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της «ανέβασε» μια πόζα της, στην οποία φορά μόνο ένα ολόσωμο μαγιό που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη.

«Καλή Κυριακή αγάπες μου … ελπίζω να περνάτε πολύ όμορφα ! Σας στέλνω την αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα likes και τα σχόλια όπως ήταν φυσικό έπεσαν «βροχή», ωστόσο ένα φάνηκε να ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν το άφησε αναπάντητο.

H γνωστή παρουσιάστρια  δεν κρύβει πως της αρέσει πολύ να φροντίζει και να προσέχει πολύ την εξωτερική εμφάνισή της και έτσι όταν δέχτηκε στα social media, ένα πικρόχολο σχόλιο για το σώμα της, η ίδια έσπευσε να δώσει μια αποστομωτική απάντηση.

Κάποια από τις εκατοντάδες χιλιάδες followers της, έσπευσε να σχολιάσει πως η παρουσιάστρια σε αυτή την πόζα, δείχνει να αρχίζει να εμφανίζει κυτταρίτιδα στους γλουτούς και η Κατερίνα Καινούργιου όπως θα δείτε, δεν το άφησε… ασχολίαστο.

«Αρχές κυτταρίτιδας βλέπω» έγραψε μια follower στην παρουσιάστρια, με εκείνη να απαντάει:

«Θα σε πληγώσω, αλλά για κακή σου τύχη δεν έχω καθόλου».