Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόου-μπιζ και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/CBpprD5p3tv/

Η νέα συνέντευξη της Κατερίνας Στικούδη  μαζί με τις καυτές φωτογραφίες, μάλλον θα προκαλέσει νέο κύμα καύσωνα στην χώρα μας.

https://www.instagram.com/p/CBvu2ODpcwI/

H εκρηκτική τραγουδίστρια και παρουσιάστρια φόρεσε το πιο καυτό μπικίνι και πόζαρε πάνω σε μηχανές γνωστής εταιρείας, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Πως πέρασε την καραντίνα;

«Toν πρώτο μήνα δεν έκανα τίποτα, μόνο έτρωγα. Αλλά δεν σας άφηνα να με δείτε έτσι. Σας είχα ταράξει στο throwback στο Ιnstagram. Αφέθηκα, γιατί ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν θα με έβλεπε άνθρωπος ή που δεν θα έβγαινα μπροστά σε κάποια κάμερα. Μέχρι και σουπερμάρκετ πήγαινε μόνο ο άντρας μου και όχι εγώ. Ταυτόχρονα ήταν ένα ξέσπασμα απέναντι σε μια κατάσταση που, όπως ήταν λογικό, με άγχωνε. Το είδα λίγο και σαν μήνα του μέλιτος, μιας και δεν πήγαμε όταν παντρευτήκαμε».

«Προτιμώ τα γρήγορα αυτοκίνητα»

«Μου αρέσουν οι μηχανές και έχω πάρει και δίπλωμα. Αλλά μηχανή δεν είχα ποτέ. Ούτε εγώ, ούτε φίλοι μου, ούτε παλιές σχέσεις μου. Προτιμώ τα γρήγορα αυτοκίνητα. Σκέψου ότι το διθέσιο που είχα για 10 χρόνια, του είχα τινάξει τα πέταλα. Γενικότερα μου αρέσει να τραβάει την προσοχή το αυτοκίνητό μου όταν είμαι στο δρόμο (σ.σ. τώρα οδηγεί την βαμμένη μπλε παλιά Mercedes του πεθερού της)»

Δείτε τις φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/CBxYySwDA1E/

https://www.instagram.com/p/CBxZbc9pFLa/

https://www.instagram.com/p/CBxmFtGgRfm/

https://www.instagram.com/p/CBxcEUcJ0ir/

https://www.instagram.com/p/CBxcWaOpXH8/

https://www.instagram.com/p/CBxn4yXDquE/

https://www.instagram.com/p/CBxoDgzjSmL/