Τι μπορεί να συμβεί όταν δύο ζώδια του Αέρα ερωτεύονται; Ο Δίδυμος, ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι η τριάδα των ζωδίων του Αέρα! Το στοιχείο του αέρα συμβολίζει τις θεωρίες, τις σκέψεις και τις ιδέες.

Επικοινωνία

Η επικοινωνία θα γίνεται με μεγάλη άνεση και η κουβέντα θα κυλάει αβίαστα. Τα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα, έχουν έναν ιδιαίτερο ξεχωριστό τρόπο να εκφράζονται είτε με το σώμα, είτε με τον λόγο!

Πάντα δείχνουν εκτίμηση και σεβασμό στις απόψεις των άλλων ανθρώπων και έχουν μεγάλη αγάπη στην ελευθερία. Δεν θα ποδοπατήσει ο ένας τον άλλο και θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Σίγουρα δεν θα είναι μια πληκτική σχέση καθώς πρέπει συνεχώς να υπάρχει ροή και νέες τακτικές.

Η δυσκολία έγκειται ως προς τον εσωτερικό κόσμο του καθένα. Δύσκολα ένα ζώδιο του Αέρα θα δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα και αποφεύγουν να μιλήσουν για αυτά. Συνήθως υποννοούν κάτι, αλλά δεν θα το δηλώσουν με πυγμή.

Πρέπει να ξεκλειδώσουν και να μην φοβηθούν να μιλήσουν για ότι πραγματικά αισθάνονται. Η σχέση αυτή θα βασίζεται στην δικαιοσύνη και την πλήρη ελευθερία! Θέλουν ουσιαστικό προσωπικό χρόνο και δεν δέχονται περιορισμούς.

Οι παρέες και οι φίλοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και κυρίως μια γλυκιά καθημερινότητα. Αν ψάχνετε για μελοδραματισμούς δεν θα τους βρείτε μεταξύ τους. Θα είναι φίλοι και σύντροφοι.