Για πρώτη φορά η εκρηκτική σταρ της ποπ Κέιτι Πέρι αποκαλύπτει ότι σκέφτηκε ακόμα και να δώσει τέλος στη ζωή της το 2017, ίσως μια από τις πιο δύσκολες χρονιές για την ίδια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η 35χρονη τραγουδίστρια και σήμερα έγκυος στο πρώτο της παιδί με την Ορλάντο Μπλουμ μετά την επανασύνδεσή τους, παραδέχεται ότι εκείνη την χρονιά είχε «πιάσει πάτο».

Αυτή η περίοδος μπορεί να έχει περάσει καθώς οι δύο τους σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί όμως για την τραγουδίστρια ήταν μια εποχή πολύ δύσκολη συναισθηματικά.

Ειδικότερα, η Κέιτι Πέρι σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό station SiriusXM CBC είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω αν το χαμόγελό μου ήταν ποτέ γεμάτο και δικό μου. Για καιρό ακροβατούσα.

Ένιωθα την επικύρωση, την αγάπη, τον θαυμασμό από τον έξω κόσμο αλλά μετά αυτό άλλαξε. Η καριέρα μου είχε απογειωθεί.

Ο χωρισμός με τον φίλο μου και μελλοντικό πατέρα του παιδιού μου ήταν σεισμικός. Όλη αυτή η αναγνώριση και η αγάπη δεν μου έλεγε κάτι, εγώ είχα τσακιστεί».

Η Κέιτι Πέρι στον σύντομο χωρισμό που είχε με τον Ορλάντο Μπλουμ είχε διαλυθεί συναισθηματικά.

Στη συνέχεια της αφήγησής της εξήγησε πως κατάφερε να «σωθεί» από όλη αυτή τη θλίψη που βίωσε.

«Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να “σπάσω” γιατί αυτό με βοήθησε στο να βρω την ολοκλήρωση και να δω τα πράγματα αλλιώς. Πλέον είμαι πιο διστακτική στο να ζω συνέχεια τη ζωή μου σαν διχασμένη ποπ σταρ».

Η Κέιτι Πέρι ξαναβρήκε την πίστη της και όπως λέει νιώθει ευγνώμων.

«Η ευγνωμοσύνη πιθανότατα μου έσωσε τη ζωή, γιατί αν δεν είχα θα είχα βυθιστεί στην θλίψη μου. Βρίσκω όμως τρόπους να είμαι και να νιώθω ευγνώμων. Όταν για παράδειγμα βρίσκω τα σκούρα περπατάω ολόγυρα και φωνάζω “είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων”».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτι Πέρι ανοίγεται και μιλάει για τη μάχη που έδωσε όταν κατέρρευσε ψυχολογικά.

«Μερικές φορές δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να προσπαθείς να αποφύγεις τον ιό ή τα κύματα της κατάθλιψης που έρχονται με όλη αυτή τη νέα κατάσταση» είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Twitter η σταρ της ποπ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη της Κέιτι Πέρι