Ένα πτώμα βρέθηκε στην περιοχή όπου οι αρχές αναζητούν την αγνοούμενη πρωταγωνίστρια του Glee, Νάγια Ριβέρα (Naya Rivera), ανακοίνωσε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα, στην Καλιφόρνια.

Η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ αναφέρει, με βάση δικές της πληροφορίες, ότι η σορός που ανασύρθηκε ανήκει στην άτυχη ηθοποιό και αυτό θα ανακοινωθεί σύντομα σε συνέντευξη Τύπου. 

Θεωρούνταν νεκρή

Η Νάγια Ριβέρα εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη. Είχε νοικιάσει μια βάρκα στη λίμνη Πίρου κοντά στο Λος Άντζελες μαζί με τον τετράχρονο γιο της Τζόσεϊ, ο οποίος βρέθηκε σώος και αβλαβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος της ανέφερε ότι κολυμπούσε μαζί με τη μητέρα του αλλά εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα.

Οι αρχές της Καλιφόρνια την ανακήρυξαν νεκρή από πνιγμό από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

H «κατάρα του Glee»: Πέντε ηθοποιοί που έχουν περάσει από τη σειρά βρήκαν τραγικό θάνατο

Η δημοφιλής αμερικανική σειρά «GLEE», κρύβει πολλά ένοχα μυστικά. Τόσα, που κάνουν να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι φωνές, που κάνουν λόγο για την «κατάρα του Glee».

Το 2013 στα 31 του χρόνια ο πρωταγωνιστής της σειράς GLEE, Κόρι Μοντέιθ εντοπίζεται νεκρός στο Βανκούβερ μετά από χρήση ναρκωτικών. Ο Μοντέιθ είχε δεσμό με τη συμπρωταγωνίστριά του, Λέα Μισέλ. Η σειρά τότε είχε αφιερώσει στη μνήμη του ένα ολόκληρο επεισόδιο.

Μόλις ένα χρόνο αργότερα βρίσκεται νεκρός σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας της σειράς, Μπέκα Τόμπιν, που υποδυόταν την Κίτι. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοκτονία, οι αρχές δεν πείστηκαν πως ο ίδιος πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το 2014 η 38χρονη Νάνσι Μόουτς, η ετεροθαλής αδερφή της Τζούλια Ρόμπερτς που συμμετείχε στη σειρά, βρίσκεται νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της στο Λος Άντζελες, μετά από υπερβολική δόση ουσιών.

Το 2018 το πτώμα του 35χρονου Μαρκ Σάλινγκ, που υποδύθηκε στη σειρά τον Πακ εντοπίζεται σε περιοχή του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του. Ο Μαρκ είχε συλληφθεί για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση.

Δύο χρόνια αργότερα η κατάρα του GLEE ξαναχτυπά με θύμα αυτή τη φορά τη Νάγια Ριβέρα.