Αυτό το Καλοκαίρι ο Αύγουστος θα δώσει πολλά χαμόγελα και έρωτες στα συγκεκριμένα 4 ζώδια, τα οποία μάλιστα είχαν περάσει αρκετά εμπόδια και ατυχίες μέσα στο έτος…

Υδροχόος

Ετοιμάσου εσύ. Είναι η ώρα για να ερωτευτείς μετά από καιρό. Αυτός ο μήνας θα σου δείξει τον πιο συναισθηματικό δρόμο που θα μπορούσες να πάρεις. Δεν πέρασες εύκολη φάση με τη δουλειά επειδή πιέστηκες πάρα πολύ ψυχολογικά.

Όχι ότι αδημονείς να έχεις σχέση, ωστόσο νιώθεις την πηγαία ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Ότι θα γνωρίσεις μάλλον έναν έρωτα που θα είστε μαζί χρόνια, είναι μεγάλο θέμα που ο Αύγουστος σε καλεί να το εξερευνήσεις.

Καρκίνος

Εσύ όλως παραδόξως, περνάς μια φάση που δε θες σχέση, δε θες πολλά πολλά γενικά. Και εκεί που είχες απομονωθεί και νόμιζες ότι έτσι θα βρεις την ευτυχία σου, έρχεται ο Αύγουστος.

Πέρα από δημιουργικές διακοπές που θα σου προσφέρει, πέρα από το γεγονός ότι θα φλερτάρεις συνέχεια, θα συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που τελικά ήθελες να κάνεις τόσο καιρό.

Λέων

Ναι είχες πολλές κακοτυχίες φέτος και αυτό σε έκανε να μείνεις πιο πίσω από τους υπολογισμούς σου (σε οικονομικό επίπεδο). Παρ’ όλα αυτά ο Αύγουστος θα σε φέρει κοντά με ορισμένα άτομα που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά.

Έχεις πλέον μια άλλη αντίληψη στα πράγματα, μια πιο ήρεμη οπτική και δε σε ενδιαφέρει πλέον να σε επιβεβαιώσει η άποψη του καθενός πέραν από τη δική σου. Απλά, προσπάθησε να αγχώνεσαι λιγότερο.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να καταλάβεις ότι διακοπές δίχως χαμόγελο, δεν είναι διακοπές. Είναι ίσως η πρώτη φορά που δε σπαταλάς πολλά λεφτά, περνάς τέλειες διακοπές είτε πηγαίνοντας μόνος σου, είτε πηγαίνοντας με παρέα.

Γενικά νιώθεις περισσότερη ηρεμία και γαλήνη με εσένα τον ίδιο και αυτό φαίνεται και προς τους άλλους. Μιλάς λιγότερο απότομα και με ύφος και αυτό σε κάνει πιο προσιτό για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου.