Ο διάσημος ηθοποιός, Μπράιαν Κράνστον, αποκάλυψε στο Instagram ότι βρέθηκε θετικός στον κορoναϊό.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αξιοποιεί την άσχημη εμπειρία του για να ενθαρρύνει τους θαυμαστές του να συμμετέχουν σε συνεχείς προσπάθειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 μετά από την κατακόρρυφη αύξηση των κρουσμάτων στις ΗΠΑ.

«Κάνω αυτό το βίντεο και απευθύνομαι σε εσάς, που έχετε κουραστεί με τους περιορισμούς. Όλοι μας. Ομως θα ήθελα να σας παρακαλέσω: λίγη υπομονή.»

«Ημουν αρκετά πειθαρχημένος και πρόσεχα, αλλά και πάλι, κόλλησα Covid 19. Ναι. Είναι τραγικό ότι πάνω από 150.000 Αμερικανοί έχουν χάσει τη ζωή τους από αυτό. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς. Ηπια συμπτώματα. Νιώθω ευλογημένος για αυτό. Σας παρακαλώ, φοράτε τις μάσκες σας, συνεχίστε να πλένετε διεξοδικά τα χέρια σας και κρατάτε αποστάσεις. Μπορούμε να το νικήσουμε, αλλά ΜΟΝΟ αν υπακούμε όλοι μαζί στους κανόνες. Να είστε καλά και να παραμένετε ασφαλείς!»

O Μπράιαν Kράνστον αποφάσισε μάλιστα να δωρίσει πλάσμα για τις μελέτες για να τα αντισώματα, κάτι που επίσης θεωρεί ότι είναι απλό και πρέπει να το κάνουμε για να τρέξει η έρευνα για το εμβόλιο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο