ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοβαρός, κριτικός και λεπτολόγος, αλλά κατά βάθος πολύ μα πολύ σέξι!!Ένας Παρθένος «αποκλειστικά» δικός σας! Πρόκειται για έναν άνδρα-λαχείο, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από την πρώτη ματιά.

Μάλιστα, ίσως σας δώσει την εντύπωση του «ψυχρού» τυπικού και συμβατικού εργασιομανή. Πίσω από αυτή τη «βιτρίνα» κρύβεται ένα έντονο ερωτικό πάθος, που μόνο η αγάπη μπορεί να αναδείξει! Πρόκειται συνήθως για έναν ωραίο αντικειμενικά άνδρα.

Διαθέτει εύστροφο μυαλό που του επιτρέπει να αναλύει και να κριτικάρει ακόμα και τον εαυτό του.Θέλει να κάνει τα πάντα σωστά, ακόμα και στον έρωτα.

Έχει έντονη την αίσθηση της αισθητικής αντίληψης και ψάχνει ένα σύντροφο με τα ανάλογα προσόντα.

Από τη στιγμή που τον κερδίσετε, θα σας αγαπά, θα σας σέβεται και θα είναι αθεράπευτα ρομαντικός και τρυφερός μαζί σας.

Να θυμάστε ότι ο έρωτας είναι σπουδαία υπόθεση για τον Παρθένο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει αργοπορία στην απόφασή του.

Μόλις όμως κατασταλάξει, θα κάνει τα πάντα για να σας βλέπει ευτυχισμένη! Αρκετά συχνά θα νιώσετε την κριτική του, πάντοτε όμως θα είναι καλοπροαίρετη.

Να του δείχνετε συχνά το πόσο τον θέλετε, εκείνος σπάνια θα πάρει πρωτοβουλίες. Ψιθυρίστε του λόγια αγάπης, φορέστε σέξι εσώρουχα και φροντίστε το περιβάλλον να διακρίνεται για την παραδοσιακή «μανία» του: την καθαριότητα!

Αν μπορείτε να αντάξετε τις παραξενιές με την υπερβολική καθαριότητα, με το συχνό άγχος και ίσως τα συχνά επεισόδια με κρίσεις πανικού, τότε όλα τα άλλα δε λένε απολύτως τίποτα.

Αγαπά δύσκολα γιατί θέλει να έχει επιβεβαιώσει πολλάκις στον εαυτό του, ότι νιώθει αυτά τα συγκεκριμένα συναισθήματα για εσάς.