Είναι ένα ζώδιο που δίνει έμφαση στην καλοπέραση. Θα παρατηρήσεις ότι είναι πάντα περιποιημένος-η όποιες κι αν είναι οι συνθήκες…

Είναι το κέντρο της προσοχής και της παρεάς, είναι κοινωνικός, ενώ εμπνέει την εμπιστοσύνη σε πάρα πολύ κόσμο…

Στον ερωτικό τομέα ωστόσο… συμβαίνουν πολλά!

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός ομορφαίνει τη ζωή σας, όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά σε κάθε περίπτωση! Μια ωραία συντροφιά για όλες τις ώρες! Η πρώτη εντύπωση που αφήνει ο άνδρας Ζυγός δεν είναι πάντοτε η πραγματική του ταυτότητα.

Είναι αρκετά επικοινωνιακός και αυτό τον καθιστά ειλικρινή. Όταν σου λέει την αλήθεια, είτε αυτή είναι καλή, είτε είναι κακή, στη λέει με τέτοιο ύφος που δε μπορείς να νιώσεις άσχημα. Εν ολίγοις, υπολογίζει πολύ το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται.

Ίσως σας φανεί κάπως…. μπλαζέ, υπερβολικά άνετος και λίγο απόμακρος.από τη στιγμή που θα δεθείτε μαζί του, θα διαπιστώσετε ότι στην καθημερινότητά του είναι αρκετά αγχωτικός και όχι και τόσο αναίσθητος!

Ο καλύτερος εαυτός του, του «βγαίνει» με μια ταλαντούχα, και ξεκάθαρη γυναίκα, που ξέρει τι να ζητά από έναν άνδρα.

Είναι πανέξυπνος, διαθέτει έντονη φαντασία και δημιουργικότητα ενώ κάνει συνέχεια σχέδια για το μέλλον.Έχει βαθειά ανάγκη για αγάπη και καθοδήγηση, διαφορετικά «τα χάνει».

Ακόμα, θα τον βρείτε σε μια επίδειξη μόδας, σε ένα κατάστημα με ανδρικά αξεσουάρ, ή στην έκθεση αυτοκινήτων να «χαζεύει» μια Rolls Royce.

Η αγάπη του για ακριβά ρούχα και gadgets είναι δεδομένη.Αναζητά συνεχώς την «αδελφή ψυχή»! Το γεγονός ότι μπορείτε να τον δείτε να φλερτάρει δημόσια κρύβει ακριβώς αυτόν το πόθο: τη δημιουργία μιας μόνιμης σχέσης.