Δεν είναι όλα τα ζώδια άξια εμπιστοσύνης και ειδικά τα συγκεκριμένα τρία…! Ίσως για τη συμπεριφορά τους αυτή ευθύνεται το γεγονός ότι νιώθουν αρκετά ελεύθεροι να κάνουν πάντα ό,τι γουστάρουν.

Πρέπει και εσύ να τους βάλεις όρια αν δεν καταλαβαίνουν ότι άλλο πράγμα να δανείζεις λεφτά και άλλο να κάνεις δώρο μια εκδρομή φερειπείν στη Ρώμη.

Αιγόκερως

Θα νομίζει ότι του τα έκανες δώρο και θα τα ξοδέψει σε αλκοόλ και γενικότερα σε διάφορους τρόπους καλοπέρασης.

Γενικά μην ξεχνάς ότι το συγκεκριμένο ζώδιο σπαταλά εύκολα λεφτά και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δε μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί τι πρέπει να κοδέψει και πού.

Ξοδεύει όπου θεωρεί ότι θα περάσει καλά και αυτό συνιστά έναν σημαντικό λόγο για να μην τον νοιάζει αν δε θα έχει αυτά τα λεφτά να στα επιστρέψει.

Τοξότης

Αυτός θεωρεί ότι ένας καλός τρόπος για να ξοδέψει τα λεφτά που του έχεις δανείσει, είναι να πάει διακοπές κάπου μακριά.

Μην περιμένεις να πάει σε καμιά Αίγινα ή Σαλαμίνα, όχι, θα πάει Βερολίνο, Λονδίνο, γενικά έχει λατρεία με το εξωτερικό και θα το τιμήσει δεόντως!

Είναι το ζώδιο που θα σπαταλήσει τα χρήματά σου και θα έχει μηδενικές ενοχές και τύψεις για αυτό. Θα σου πει ότι πέρασε καλά και στην τελική ανάλυση αυτό και μόνο αυτό έχει σημασία.

Ιχθύς

Δε βάζει όριο. Μην τον βλέπεις έτσι ευαίσθητο και τάχα καλό. Δεν είναι. Όταν παίρνει λεφτά στα χέρια του γίνεται άλλος άνθρωπος. Πρακτικά, θα επιλέξει να τα ξοδέψει σε πολλά και ακριβά ρούχα. Επίσης σε πολύ φαγητό και σε εστιατόρια.

Επειδή έχει κυκλοθυμικά χαρακτηριστικά η συμπεριφορά του, να αναμένεις να αγοράζει ό,τι του έρθει ανάλογα με τα συναισθήματα που τον διακατέχουν.

Αν θέλει σεξ ή έχει χωρίσει, θα πάρει σοκολάτα. Αν πάλι είναι χαρούμενος και θέλει να βγει να το γλεντήσει, θα ξοδέψει πολλά λεφτά σε ποτά και μάλιστα θα έχει και το τουπέ να κεράσει όλο το μαγαζί.