Φρένο στο ακραίο bullying σε βάρος της Λόρα Κλάρκ της γυναίκας που τραυματίστηκε από το μπαλάκι του σε αγώνα του US Open με αποτέλεσμα να αποκλειστεί επιχείρησε να βάλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη φυσικά για την απόφαση του US Open, το οποίο από την πλευρά του εφάρμοσε απλώς τους κανονισμούς, αλλά ο αποκλεισμός το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης από ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά, φαίνεται ότι ήταν λόγος για το… ξέσπασμα και την επίθεση των οπαδών στα social media.

Όπως σημειώνει η Daily Mail σχεδόν κάθε ανάρτηση της Κλαρκ στο Instagram μέχρι το 2011 γέμισε με άσχημα σχόλια οπαδών του Σέρβου τενίστα.

Τοι μήνυμα συμπαράστασης του Τζόκοβιτς

«Αγαπημένοι μου #NoleFam, σας ευχαριστώ για τα θετικά μηνύματα. Επίσης, σας παρακαλώ να θυμάστε ότι η επόπτρια που χτυπήθηκε από την μπάλα χθες το βράδυ χρειάζεται τη στήριξη της κοινότητάς μας. Δεν έκανε κανένα λάθος. Σας ζητώ να είστε υποστηρικτικοί και ευγενικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στιγμές σαν κι αυτές μας κάνουν μεγαλύτερους και δυνατότερους. Μοιράζομαι την αγάπη μου με όλους. Ευρώπη σου έρχομαι!» έγραψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς