Δύο μικρά αγόρια, που πουλάνε λεμονάδες προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τους ανθρώπους της Υεμένης βρήκαν στο πρόσωπο της Αντζελίνα Τζολί έναν ακόμα θερμό υποστηρικτή.

Συγκεκριμένα, την προσοχή της Αντζελίνα Τζολί τράβηξαν δύο αγόρια που πουλάνε λεμονάδες υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία Lemonade for Yemen-Aid προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τους ανθρώπους της Υεμένης.

Οι δύο 6χρονοι, ο Αγιάν Μούσα και ο Mικάελ Ίσαακ, έστησαν τον πάγκο τους στο ανατολικό Λονδίνο, όπου ζουν, όταν έμαθαν για την κρίση στην Υεμένη.

Όταν διάβασε για αυτό, η Αντζελίνα Τζολί τους έστειλε ένα σημείωμα στο οποίο εξέφραζε τη λύπη της που δεν μπορούσε να αγοράσει μια από τις λεμονάδες τους, αλλά τους δήλωνε ότι ήθελε να κάνει μια δωρεά.

Τα δύο αγόρια που ζουν στο Ρέντμπριτζ έλαβαν ένα σημείωμα από την Τζολί, μαζί με μια πολύ γενναιόδωρη δωρεά.

«Αγαπητοί Αγιάν και Μίκαελ, σας ευχαριστώ για αυτό που εσείς και οι φίλοι σας κάνετε για να βοηθήσετε τα παιδιά στην Υεμένη. Λυπάμαι που δεν μπορώ να αγοράσω μια λεμονάδα από εσάς, αλλά θα ήθελα να κάνω μια δωρεά», ανέφερε το σημείωμα της ηθοποιού.

Τα δύο αγόρια ευχαρίστησαν τη σταρ του Χόλιγουντ μέσω ενός βίντεο, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφεραν:

«Αν ποτέ έρθεις στο Λονδίνο, παρακαλώ έλα να αγοράσεις ένα ποτήρι φρέσκια λεμονάδα».

Σύμφωνα με τη μητέρα του Αγιάν, η δωρεά της Τζολί έστρεψε το ενδιαφέρον στην προσπάθεια των παιδιών, που πλέον λαμβάνουν προσφορές από όλο τον κόσμο και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει πάνω από 67.000 λίρες