Είναι ένα ζώδιο που θα σου εξασφαλίσει την ευτυχία και την ικανοποίηση σε όλους τους τομείς. Δείξε του την εκτίμησή σου!

ΙΧΘΥΣ

Μαζί του θα ανακαλύψετε μυστικά και μυστήρια του έρωτα που ούτε καν φανταζόσαστε… Τώρα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό του… τι να λέμε… Ναι!

Ο άντρας Ιχθύς είναι κυκλοθυμικός, είναι συναισθηματικά γενναιόδωρος και ίσως να χρειάζεται «αυτό το κάτι» που θέλετε-και σας το υπενθυμίζει η Καιτούλα η Γαρμπή-για να καταφέρετε επιτέλους να τον «απεγκλωβίσετε» από τις υπαρξιακές αναζητήσεις του!

Η ασφάλειά του πολύ συχνά «κλονίζεται» και εσείς θα πρέπει να τον ηρεμήσετε, να τον βοηθήσετε ώστε να διώξει το άγχος του, να του αποδείξετε ότι τον εμπιστεύεστε και –κυρίως- ω ναι!!

Τον αγαπάτε!! Από τη στιγμή που το πιστέψει, έχετε καταφέρει να κατακτήσετε έναν από τους πιο δύσκολους άνδρες του ζωδιακού! Θα τον γνωρίσετε και θα τον κατακτήσετε στις πιο ρομαντικές στιγμές μιας μέρας:

Εκείνος θα προσπαθεί να «φυλακίσει» το φως του δειλινού στην φωτογραφική κάμερά του, την ίδια ώρα που εσείς θα «φιλοδοξείτε» να τον «κρατήσετε» για πάντα» στις ρομαντικές απόπειρές του!!Μάθετε ζωγραφική, προσπαθώντας να εξηγήσετε ένα από τα όνειρά του:

Πείτε του ότι τον είδατε στον ύπνο σας, χωρίς να του εξηγήσετε το τι και πώς: Σας ερωτεύτηκε!Ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν είναι σπάνιος για ένα Ιχθύ!

Ωστόσο θα μπορούσε να αποτελέσει το πρώτο κεφάλαιο ενός ολόκληρου βιβλίου που θα θελήσει να διαβάσει και να αναλύσει μαζί σας! Θα χρειαστεί να είναι σίγουρος (είναι και αυτές οι ανασφάλειες…) ότι αποτελεί το άλφα και το ωμέγα στην καθημερινότητά σας!Το «αδύνατο» σημείο» του είναι τα πόδια και ιδιαίτερα τα πέλματά του!

Ένα απαλό μασάζ ή ένα χάδι στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός του θα τον «ανάψει» τόσο πολύ, που δεν θα χρειαστεί άλλου είδους «βοήθεια» για να σας «τρελάνει!!».