Αυτή τη χρονιά το Greece Race for the Cure® αλλάζει μορφή…αλλά όχι χαρακτήρα και ουσία! Φέτος στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου τρέχουμε αλλιώς και ενώνουμε τις δυνάμεις μας στα social media στο πρώτο πανευρωπαϊκό RFTC® κάνοντας όλοι μαζί στο επόμενο βήμα για τον καρκίνο του μαστού. Μάθε πως!

Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις που ήθελαν τον Covid -19 να μας στερεί τη δυνατότητα να δώσουμε το μαζικό παρόν στον καθιερωμένο αγώνα δρόμου, τελικά εμείς θα συμμετάσχουμε με άλλο τρόπο!

Το Greece Race for the Cure® ενώνεται με 22 άλλες χώρες της Ευρώπης, αγκαλιάζει περισσότερους από 300.000 συμμετέχοντες συνολικά και φέτος «γίνεται digital» και δίνει σε όλες και όλους τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να στηρίξουν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Τρέχουμε αλλιώς, αγωνιζόμαστε από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρισκόμαστε και μοιραζόμαστε την εμπειρία μας στα social media με το hashtag #RFTC2020.

Βρες κι εσύ τα ειδικά AR φίλτρα της διοργάνωσης στο εφέ gallery στο Instagram του «Άλμα Ζωής», τρέξε στο γυμναστήριο, στο δρόμο, κάνε τη βόλτα σου με τον σκύλο σου, με παρέα ή χωρίς, περπάτα ακόμα και μέσα στο σαλόνι σου και ανέβασε post με τα μπαλόνια, τα χρώματα και τα ρούχα της διοργάνωσης για καλό σκοπό.

Δες παρακάτω τα AR φίλτρα, άνοιξέ τα από το κινητό σου και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

BALLOONS

CROWN

MASK

RUNNER

I RACE FOR