Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου, μίλησαν τόσο για τη μεταξύ τους σχέση, τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή ενώ εξομολογήθηκαν πως ακόμα αισθάνονται ευτυχισμένοι.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, κατασταλαγμένοι και συνειδητοποιημένοι» δήλωσε η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη να συμπληρώνει:

«Όλο αυτό γίνεται συνειδητά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από την οικογένεια και την υγεία. Όλα τα υπόλοιπα είναι πράγματα που μπορούν να γκρεμιστούν και να ξαναφτιαχτούν. Η οικογένεια και η υγεία μας πραγματικά είναι το άλφα και το ωμέγα και αυτό το συνειδητοποιήσαμε περισσότερο τους καιρούς αυτούς».

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν έφτασαν ποτέ κοντά στον χωρισμό, οι δυο τους δεν έκρυψαν την αλήθεια, με τον Γιάννη Αϊβάζη να παραδέχεται πως πριν μερικά χρόνια σκέφτηκαν να χωρίσουν, ωστόσο όπως είπε η περίοδος αυτή διήρκεσε πολύ λίγο.

«Υπήρξε μια περίοδος, ευτυχώς πολύ μικρή, που φτάσαμε πολύ κοντά στον χωρισμό και μάλιστα πολύ έντονα. Είχαμε φτάσει στο σημείο να αναθεωρήσουμε και να πούμε πως ίσως είναι καλύτερα να χωρίσουμε. Είχε γεννηθεί το παιδί! Αλλά αυτό που επικράτησε ήταν η λογική και όχι ο παρορμητισμός απέναντι στις ασήμαντες βλακείες. Αν υπάρχει για παράδειγμα απιστία, χωρίζεις τελείωσε. Το να χωρίζεις όμως για χαζομάρες, εγωιστικής φύσεως, δεν υπάρχει» δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ σε συνέχεια της συζήτησης και οι δυο ξεκαθάρισαν πως δεν θα μπορούσαν να συγχωρήσουν την απιστία.

«Δεν θα μπορούσα να ζήσω με αυτό, δεν θα ήθελα να ζήσω με αυτό, δεν υπάρχει λόγος! Δεν θα μπορούσα να το δεχτώ» είπε η Μαρία Κορινθίου για να συμπληρώσει ο Γιάννης Αϊβάζης:

«Όταν ένας άνθρωπος απιστεί, νομίζω πως του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να το δώσεις εσύ ή δεν μπορεί να το βρει από εσένα και εσύ από εκείνον».

Μάλιστα, ο Γιάννης Αϊβάζης, αποκάλυψε ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει σε χωρισμό, όταν έφτασαν στα αυτιά της Μαρίας Κορινθίου ψευδείς πληροφορίες, που ήθελαν τον σύζυγό της να βρίσκεται στο Καιμακτσαλάν με την υποτιθέμενη σύντροφό του και εκείνος βρισκόταν στην Πάτρα για έναν αγώνα χάντμπολ!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε πως οι δυο τους φαίνεται να έχουν μια άκρως υγιή και ειλικρινή σχέση, με τον Γιάννη Αϊβάζη να εξηγήσει πως εκείνος και η σύζυγός του, δεν μπορούν να προσποιηθούν πως είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι, με τη Μαρία Κορινθίου να τονίζει ωστόσο, πως πολλές φορές η αυθεντικότητα και η αλήθεια τους έχει τίμημα.

«Η αλήθεια μας είναι το άλφα και το ωμέγα για εμάς κι αυτό παρεξηγείται τις περισσότερες φορές. Έχει μεγάλο τίμημα να είσαι ο εαυτός σου σε αυτή τη δουλειά. Είμαι αγρίμι, δεν θέλω να με ενοχλούν! Δεν θέλω. Όπως δεν ενοχλώ, δεν θέλω και να με ενοχλούν.

Υπάρχει πάντα τίμημα. Όταν ένας άνθρωπος είναι ντόμπρος, ειλικρινής, λέει τα πράγματα όπως είναι, χωρίς να κρύβεται, όταν ο λόγος είναι τιμή, υπάρχει τίμημα. Δυστυχώς. Αλλά τι να κάνουμε;» κατέληξε η ηθοποιός.