Από τη βροχή μέχρι την… πανδημία, τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει τους δρομείς μακριά από τον μαραθώνιο. Ανάμεσα σε αυτούς και οι adidas Runners Athens, το μεγαλύτερο running community της Αθήνας, που γνωρίζει καλά ότι το τρέξιμο είναι ζωή.

Έτσι μπορεί η προετοιμασία και τους – αλλά και η τελική διεξαγωγή του αγώνα – να είναι κατά πολύ αλλαγμένες, αλλά ο στόχος και το πάθος τους παραμένουν αναλλοίωτα. Εξάλλου, ο Μαραθώνιος είναι πάνω από όλα ιδέα, όχι ένα απλό γεγονός ή εκδήλωση.

Παρουσιάζοντας τις δικές τους, ιδιαίτερες φετινές προπονήσεις και παρακινώντας τον καθένα από εμάς να συνεχίσει την προετοιμασία του για έναν διαφορετικό, virtual Μαραθώνιο, οι adidas Runners δημιούργησαν ένα δυνατό βίντεο.

Σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες της Αθήνας, οι δρομείς μας δείχνουν ότι ο καθένας μας έχει φέτος την ευκαιρία να επιλέξει τη δική του διαδρομή, να αγωνιστεί, να τρέξει και να δοκιμάσει τις αντοχές του – όπως κάνει και η ιστορία.

Τρέχουμε (αλλά δεν είμαστε) μόνοι

Και μπορεί οι προπονήσεις μας φέτος να είναι πιο μοναχικές, όμως δεν είμαστε μόνοι μας. Οι adidas Runners έχουν σύμμαχό τους τη συλλογή ρούχων COLD.RDY της adidas που τους επιτρέπει να συνεχίσουν το τρέξιμο ακόμη και στις θερμοκρασίες του χειμώνα. Η ύφανσή τους αφήνει τον αέρα να κινείται, ενώ η ειδική τεχνολογία τους προστατεύει και προσαρμόζεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Έτσι, τους επιτρέπει να είναι πάντα #ReadyForSport.

Μαζί τους και η adidas Running συλλογή που υποστηρίζει τον κάθε δρομέα, στο κάθε του βήμα, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται και όποιο στόχο και αν έχει θέσει. Ανάμεσα στις καινοτομίες της συλλογής και τα νέα Supernova που μας κάνουν να νιώθουμε Ready For Sport από τη στιγμή που δένουμε τα κορδόνια μας.

Αντιμέτωποι με τους εαυτούς μας

Οι adidas Runners ξέρουν και άλλο ένα μυστικό: Ο φετινός virtual Μαραθώνιος μπορεί να μην καταλήγει στον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο που χαράσσεται στη μνήμη κάθε δρομέα που τον έχει επιτύχει, φέρνει όμως μια μοναδική ευκαιρία – ή πρόκληση. Μας αφήνει να έρθουμε αντιμέτωποι με τον ίδιο μας τον εαυτό και να νιώσουμε ακόμη πιο δυνατοί. Όμως ούτε σε αυτό είναι ανάγκη να είμαστε μόνοι μας. Η δωρεάν εφαρμογή adidas Running μας βοηθά να καταγράψουμε τον virtual αγώνα μας, αλλά και να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή μας.

Το community των adidas Runners Athens δεν κρατά τις γνώσεις του για τον εαυτό του – ούτε καν αποκλειστικά για τους Αθηναίους. Μέσα από το adidas Runners της ομάδας, μπορούμε να κάνουμε join στα καθημερινά live sessions από όπου και αν είμαστε, να προετοιμαστούμε για τους δικούς μας virtual αγώνες αλλά και να έρθουμε σε online επαφή με μια κοινότητα που έχει το ίδιο πάθος με εμάς.

Έχεις το motivation αλλά και την καθοδήγηση από το community των adidas Runners, έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Είσαι έτοιμος. Έτοιμος για τον virtual Μαραθώνιο. Έτοιμος να εκπληρώσεις τον στόχο σου, ανεξάρτητα από τις συνθήκες!

#adidasRunnersAthens

#adidasRDY

#adidasRunning

#AthensMarathonVirtual2020