Άνθρωποι ανίσχυροι μπροστά σε δυνατά συναισθήματα ξεδιπλώνουν τις ιστορίες τους κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA. H «Έξαψη» έρχεται και αυτή την εβδομάδα με δυνατά επεισόδια, μεγάλες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Επεισόδιο 7

Η μεγαλοδικηγόρος του κόμματος Μυρσίνη, καταφθάνει μετά από πρόσκληση της Εβίτας, για να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξανδρου, ο οποίος εμμένει στην αθωότητά του. Ο Γιάννος κάνει προσπάθειες για να ανακάμψει η σχέση τους με την Κλαίρη, αλλά το μυαλό της Κλαίρης δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον Αλέξανδρο και την οδηγεί σε μια παράτολμη απόφαση αψηφώντας τους φόβους της. Η Μαρίνα δέχεται πρόταση από τον Κωστή να βγουν μαζί και ακολουθεί ένα νέο στοιχείο σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της αδερφής της. Μια αποκάλυψη, στη βίλα Αξιώτη, κάνει τον κόσμο της Εβίτας να καταρρεύσει.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου

Επεισόδιο 8

Η επίσκεψη της Κλαίρης στον Αλέξανδρο, αποκαλύπτεται. Η Εβίτα αμφιβάλλει για τα κίνητρα της Μυρσίνης, η οποία της υπόσχεται πως θα αθωώσει τον άντρα της και η Ίρις της δείχνει την έξοδο από τη βίλα. Το μυστικό Κλαίρης –

Αλέξανδρου θα είναι η αιτία να δοθεί δυσάρεστη τροπή στην υπόθεση του Αλέξανδρου. Η Ίρις θα αποκαλύψει στην Εβίτα ένα μυστικό για τον πατέρα της που θα την συγκλονίσει και θα την φέρει αντιμέτωπη μαζί του. Η κατάσταση της Βίκυς χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο μετά την δεύτερη απόπειρα στο νοσοκομείο. Η Μαρίνα νιώθει πως δε μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν. Η Κλαίρη ζητά τη βοήθεια του αδερφού της Τίμου για να επικοινωνήσει με τον Αλέξανδρο.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Επεισόδιο 9

Μια παλιά κλήση στο κινητό της Βίκυς στρέφει τις υποψίες της Μαρίνας προς άλλη κατεύθυνση και πηγαίνει στην Αθήνα για να αναζητήσει στοιχεία και μάρτυρες. Η Κλαίρη θέλοντας να τελειώσει τη σχέση της με τον Γιάννο έρχεται, για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη, με τη σκοτεινή του πλευρά. Η Ίρις συναντά την Κλαίρη για να προστατεύσει την Εβίτα και την οικογένειά της. Μια επίσκεψη στις φυλακές, θα δώσει ελπίδα στον Αλέξανδρο. Η Μαρίνα θα εκμυστηρευτεί την έρευνά της στη Μυρσίνη. Η Εβίτα δεν αντέχει άλλο την κατάσταση στη βίλα. Ο Κωστής και η Εβίτα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Τίποτα δε φαίνεται να έχει αλλάξει.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης, Βασίλης Κλωτσοτύρας

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions