Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 17:10 η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται την Ιωάννα Παππά. Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Έξαψη» μιλά για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη μέσα από την ολοκαίνουργια σειρά του MEGA και για το πως η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της. Στην παρέα των «Roomies» έρχεται ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης. Μαζί του αναλύουν όλες τις τρέχουσες τηλεοπτικές εξελίξεις και δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο. Ακόμη, τα κορίτσια σεφ…άρουν στη κουζίνα με την Κωνσταντίνα Βουδούρη, πίνουν καφέ με τον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό και δοκιμάζουν την καινούργια τάση στη γυμναστική, τα Kangoo Jumps, με τη βοήθεια της γυμνάστριας Σόφης Τζαλαλή. 

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, οι «Roomies» καλωσορίζουν τον Κώστα Καραφώτη. Ο γνωστός τραγουδιστής συναντά τα κορίτσια και τραγουδά μεγάλες επιτυχίες ως τις «Τρεις Τα Ξημερώματα». Ακόμα, στο σπίτι των κοριτσιών έρχεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αλλά και η Interior Designer Μαρία Καχραμάνογλου που μαζί με τις «Roomies» φτιάχνουν εντυπωσιακά φωτιστικά. Τέλος, μαθαίνουμε χρήσιμα διατροφικά tips από τον διατροφολόγο Μάνο Δημητρούλη.

Οι «καθαρίστριες» ανατρέπουν τις ισορροπίες και αυτό το σαββατοκύριακο!

Η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί έχουν μεγάλα σχέδια, αφού πλέον βάζουν στόχο να πάρουν την εκπομπή από τις «Roomies» για να την παρουσιάσουν οι ίδιες.Τα alter ego των κοριτσιών επιστρατεύουν τα… μεγάλα μέσα!

Στην παρέα τους έρχεται ο Ίκαρος Τοπ Γκαν Γεωργίτσης, που δεν είναι άλλος από το alter ego του Στέλιου Νιάκαρη και εμφανίζεται σε ένα μοναδικό ρόλο έκπληξη.

ROOMIES: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:10 στο MEGA

#Roomies

Instagram: @roomiesmega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙEΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ