Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ανατροπές που κόβουν την ανάσα έρχονται αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 13

Η Κλαίρη φτάνει στο πατρικό της σπίτι στη Δημητσάνα. Μνήμες και μυστικά από το παρελθόν της ξυπνούν. Η Εβίτα εκφράζει την επιθυμία της να φύγουν με τον Αλέξανδρο κα τα παιδιά νωρίτερα από το Ναύπλιο, όμως έρχεται αντιμέτωπη με την άρνηση ολόκληρης της οικογένειας. Ο Γιάννος και ο Τίμος δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με το φόρτο εργασιών στο Κτήμα. Ο Τζώρτζης πηγαίνει στο νοσοκομείο με σκοπό να επισκεφθεί τη Βίκυ. Ο Κωστής θέλει να προχωρήσει τη σχέση του με τη Μαρίνα ένα βήμα παρακάτω. Ο Νικηφόρος ενημερώνει τη Μαρίνα ότι το αυτοκίνητο του Τζώρτζη βρέθηκε τρακαρισμένο τη μέρα του ατυχήματος. Ένα δυνατό χτύπημα στην πόρτα του πατρικού της Κλαίρης μέσα στη νύχτα την ξυπνά.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 14

Ο Γιάννος στη Δημητσάνα προσπαθεί να πείσει την Κλαίρη να γυρίσει πίσω στο Ναύπλιο. Ο Κωστής συνεχίζει τις προσπάθειές του να βρει δουλειά αλλά η Βάλια του βάζει εμπόδια και τρικλοποδιές. Ο Νικηφόρος συμπράττει με τη Μαρίνα στις έρευνες κατά του Τζώρτζη και της δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες που θα φέρουν στο φως καινούρια στοιχεία. Ο Αλέξανδρος απεγνωσμένα ζητά τη βοήθεια του Τίμου για να βρει την Κλαίρη. Η Εβίτα ανακαλύπτει τη συνεργασία μεταξύ Ίριδας και Βάλιας. Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Κωστή στην Εβίτα την γεμίζει με διλήμματα για το μέλλον της. Μια απροσδόκητη επίσκεψη που θα δεχθεί η Μαρίνα θα ρίξει και άλλο φως στην υπόθεση της Βίκυς.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

Επεισόδιο 15

Η Μαρίνα έχει ένα ακόμα δυνατό χαρτί στα χέρια της κατά του Τζώρτζη. Η σχέση του Αλέξανδρου με την Εβίτα φτάνει σε αδιέξοδο. Ο Τζώρτζης θέλοντας να απομακρύνει την Εβίτα από τον Κωστή ζητά τη βοήθεια του Μηνά και τα δύο αδέρφια έρχονται σε σύγκρουση. Ο Τίμος με τη Τζόι έρχονται πιο κοντά. Ύποπτες κινήσεις γύρω από την αγροικία θα προβληματίσουν τη Μαρίνα και τον Κωστή. Η Κλαίρη βρίσκει τον Αλέξανδρο χτυπημένο από ενέδρα στον όρμο και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Εβίτα σπεύδει να τον δει. Πλέον ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η σχέση Αλέξανδρου Κλαίρης είναι μεγάλος.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC, Βασίλης Κλωτσοτύρας

Πρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions