Οι «Σχεδόν Ενήλικες» μεγαλώνουν απότομα. Περιπέτειες, προκλήσεις και αναπάντεχες εξελίξεις τους περιμένουν στην «ενήλικη» ζωή τους, την Πέμπτη 18 Μαρτίου στις 23:10 στο MEGA.

Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Ο Μίχος και οι μπράβοι του, έχουν απαγάγει τον Αποστόλη, τον Θωμά και τον Αλέξη. Η Αστυνομία βρίσκει το πτώμα του λογιστή με τα δακτυλικά αποτυπώματα της Νικόλ και την αναζητά. Η Νικόλ βρίσκει το τατουατζίδικο της φωτογραφίας με την Λόττο και το επισκέπτεται σαν πελάτισσα.

Η Αναστασία καταφέρνει να ξεφύγει από την Λόττο και τρέχει να βρει την Νικόλ, λίγο πριν καταλήξουν και οι δύο στα χέρια των αστυνομικών. Την ίδια ώρα, η Στέλλα περνά συνέντευξη για δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο, η Δανάη και η Μεταξία γνωρίζονται από κοντά και η Έλενα μαθαίνει τα διαφορετικά πλάνα που έχει το «άρπαξέ το» για τον Θωμά και συνεπώς για εκείνη. Όλα αυτά την ώρα που οι άντρες της παρέας είναι πολύ κοντά στο τέλος, με ένα όπλο να τους σημαδεύει στο κεφάλι.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου

Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού,

Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:10 ΣΤΟ MEGA

#SxedonEnilikes

Ιnstagram: @sxedonenilikes_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά

Σκηνοθεσία: Νίκος Labôt

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Μοσχοβίτης & Αχιλλέας Ξένος

Εκτέλεση Παραγωγής: FOSS PRODUCTIONS