Σοκ προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχτηκε με καυστικό υγρό η 26χρονη κοπέλα στην Κυψέλη και συγκεκριμένα κοντά στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα μάλιστα που δέχτηκε την επίθεση είναι έγκυος τεσσάρων μηνών, ενώ φέρει εγκαύματα στα χείλη και το πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το MEGA το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την επίθεση δεν έχει προκληθεί κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της.

«Με πλησίασε , με έριξε στο έδαφος και με πότισε υγρό»

Η νεαρή κοπέλα, 26 ετών, κατήγγειλε ότι ένας άνδρας της προκάλεσε εγκαύματα με βαμβάκια που ήταν εμποτισμένα με άγνωστο υγρό.

Η κοπέλα κατήγγειλε επίσης  ότι, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της και ο δράστης, αφού την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και με βαμβάκια εμποτισμένα με υγρό της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο εν λόγω άνδρας φέρεται να επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και να εξαφανίστηκε.

Στο νοσοκομείο η κοπέλα με εγκαύματα – Άγνωστο το είδος του καυστικού υγρού

Η κοπέλα μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται, χωρίς η κατάσταση της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ακόμη οι γιατροί δεν έχουν βρει το είδος του καυστικού υγρού το οποίο της προκάλεσε εγκαύματα.

Πάντως η 26χρονη αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο.

Σημειώνεται πως η έγκυος κοπέλα δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεσει στην αστυνομία, παρά μόνο έχει καταγγείλει το γεγονός.

Κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα, ενώ ακόμη παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του δράστη.