«Φρέσκο, φυσικό, αψεγάδιαστο και ομοιόμορφο δέρμα σε συνδυασμό με φαν στοιχεία όπως το χρωματιστό eyeliner και οι έντονες ματ σκιές, είναι μία από τις πιο κυρίαρχες τάσεις το φετινό καλοκαίρι» συνοψίζει η make up artist Sofia Tilbury την οποία εμπιστεύονται celebrities, όπως η Kendall Jenner και η Irina Sayk. Εμείς μπορούμε να την υιοθετήσουμε έτσι όπως είναι αλλά και να την προσαρμόσουμε στα μέτρα μας αντιγράφοντας τα επί μέρους στοιχεία της.

#Λαμπερό δέρμα

Ένα primer που κάνει τους πόρους αόρατους, μία ελαφριά κρέμα με χρώμα και ένα κρεμώδες highlighter θα χαρίσουν  το χωρίς υπερβολές αποτέλεσμα που επιθυμούμε αυτό το καλοκαίρι.

#Φυσικά ροδαλά μάγουλα
Η όψη υγείας που ακτινοβολεί αναδεικνύεται με τη χρήση highlighters και με το σωστό ρουζ τοποθετημένο στα μάγουλα. Επιλέγουμε την κρεμώδη μορφή του σε φυσική απόχρωση, που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε ένα πιο φυσικό λουκ το οποίο συνάδει άψογα με το μαύρισμά μας.

#Eyeliner με έντονο χρώμα
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές τάσεις που τονίζουν το βλέμμα, χαρίζοντάς του μία χαρούμενη πινελιά. Δοκιμάστε αποχρώσεις όπως οι τιρκουάζ, πορτοκαλί, κόκκινη και κίτρινη και θα ξεχωρίσετε. Ακόμα και αν φοράτε τη μάσκα προστασίας ενάντια στον Covid-19.


#Γαλάζια σκιά
Είτε είναι σε παστέλ τόνο είτε σε έντονο γαλάζιο, όπως βλέπουμε στη φωτό με τη Lily Collins, θα τονίσει κάθε χρώμα ματιών και επιδερμίδας. Για ακόμα πιο τολμηρό λουκ, κάνουμε color blocking με ένα κοραλλί κραγιόν.

View this post on Instagram

A post shared by fionastiles (@fionastiles)


#Χείλη με σατινέ υφή
Το κραγιόν με σατινέ υφή που δεν είναι ακριβώς γυαλιστερό αλλά ούτε και ματ είναι μία από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές τάσεις. Το μεγάλο ατού της είναι ότι τα χείλη δεν κολλάνε μεταξύ τους ούτε πάνω στη μάσκα, και το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο.

View this post on Instagram

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)