Όλοι θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα κάθε στιγμή της ημέρας, ωστόσο υπάρχουν φορές που ακόμη κι αν έχουμε ψεκάσει άρωμα λίγες ώρες πριν είναι σαν να μην ψεκαστήκαμε ποτέ.

Άραγε μπορεί να γίνει κάτι γι’ αυτό; Φυσικά… Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές το άρωμά μας θα κρατάει πλέον περισσότερο.

Άρωμα μετά το ντους:

Η καλύτερη στιγμή για να βάλουμε άρωμα είναι αμέσως μετά το ντους καθώς η υγρασία το βοηθάει να σταθεροποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι θα κρατήσει περισσότερο και θα μυρίζουμε υπέροχα για πολλές ώρες.

Ενυδατική πριν το άρωμα:

Η ενυδατική κρέμα δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για το άρωμα, περίπου με τον ίδιο τρόπο που το primer δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για το foundation.

Άρωμα στα σημεία των παλμών:

Για μεγαλύτερη διάρκεια καλό είναι να ψεκάζουμε στα σημεία των παλμών. Δηλαδή, στην κλείδωση του αγκώνα, εσωτερικά πάνω από τους καρπούς, αριστερά και δεξιά στο λαιμό και στο πίσω μέρος από τα γόνατά. Στα σημεία αυτά το άρωμα αντιδρά με τις φυσικές αυξομειώσεις της θερμοκρασίας του σώματος με αποτέλεσμα να «ζωντανεύει» μέσα στη μέρα.

Όχι τρίψιμο:

Είναι σημαντικό να μην τρίβουμε το άρωμα αφού το βάλουμε είτε στους καρπούς είτε σε άλλα σημεία. Η κίνηση αυτή διασπά τις αρωματικές του νότες και η μυρωδιά χάνεται πιο γρήγορα. Έτσι θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.