Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στην Κοκινιά στις 26 Ιουλίου του 1940 και ήταν γιος μανάβη. Ήταν το 20ο παιδί της οικογένειας με 19 αδελφές. Διόλου τυχαίο ότι τον καθόρισαν οι γυναίκες. Οι γυναίκες, οι έρωτες Στέλλα, Δούκισσα, Ζωή, Μαρινέλλα, Τζούλια,  Άντζελα, και οι κόρες του.

Μια ζωή σαν ταινία, σαν εκείνες που πρωταγωνιστούσε ο ίδιος.

Η γνωριμία

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Η Άντζελα παρέα με το Γ.Βαρδινογιάννη , ήταν από τους λίγους που μπήκαν στο καμαρίνι του Τόλη.

Εκείνος κουρασμένος έλεγε πως σκέφτεται να «ρίξει άγκυρα» αλλά δεν προσπερνάει τα υπέροχα μάτια της Άντζελας Γκερέκου και της είπεόλο νόημα: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!»

Εκείνο το βράδυ ενώθηκαν για πάντα και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν.

Έτσι ξεκίνησε ένας έρωτας που άφησε εποχή.

Ο γάμος που άφησε εποχή

Ήταν 2 Αυγούστου του 1996 όταν παντρεύτηκε το διάσημο ζευγάρι και ο γάμος τους ήταν, χωρίς αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς εκείνης.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν πριν από 25 χρόνια στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο δανδελένιο νυφικό που έφερε την υπογραφή των σχεδιαστών Χάρης – Άγγελος ενώ το κοντοκουρεμένο wet look της άφησε εποχή καθώς χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα πρωτοποριακό.

Πέντε χρόνια αργότερα, την ευτυχία του ζεύγους συμπλήρωσε η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας, η οποία συνοδεύει από πολύ νωρίς τους γονείς της σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες δίνουν το «παρών».