Με τραγούδια και τη μοναδική φωνή του Γιώργου Νταλάρα γέμισε το βράδυ της Τρίτης η σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής ερμήνευσε καινούργια τραγούδια, αλλά και τραγούδια-σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

Μαζί του εμφανίστηκαν και οι ταλαντούχες Βιολέτα Ίκαρη και Ασπασία Στρατηγού με τις οποίες είχε περιοδεύσει στην Ευρώπη κλείνοντάς με την τελευταία sold out συναυλία στο Royal Festival Hall του Λονδίνου.

«Ο τραγουδιστής των πέντε ηπείρων»

Ο Γιώργος Νταλάρας από το 1981 ταξιδεύει σ’ όλον τον κόσμο το ελληνικό τραγούδι. Έχει δώσει, πάνω από χίλιες συναυλίες στους σπουδαιότερους συναυλιακούς χώρους του πλανήτη και όπως τον χαρακτηρίζει ο διεθνής Τύπος είναι ο «Έλληνας τραγουδιστής των πέντε ηπείρων».

Με το εντυπωσιακά ευρύ ρεπερτόριο του, που εκτείνεται σε όλες τις εκφάνσεις του ελληνικού τραγουδιού και όχι μόνο, ταξιδεύει το κοινό σε όλη τη γη με πολύχρωμα, ταξιδιάρικα τραγούδια.

Το δώρο αυτό θα ήταν αδύνατο να το προσφέρει στους φανατικούς θαυμαστές του χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών που τον συνοδεύουν επί σκηνής και «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους:

Νίκος Ζέρβας-πιάνο

Γιώργος Μάτσικας-μπουζούκι, κιθάρα

Βασίλης Κορακάκης-μπουζούκι

Θανάσης Σοφράς-μπάσο

Χρήστος Ζέρβας-κιθάρα

Μάνος Γρυσμπολάκης-ακορντεόν

Ηλίας Μαντικός-κανονάκι

Νίκος Σαμαράς-τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά

Στράτος Σαμιώτης-κρουστά

Γρηγόρης Συντρίδης-τύμπανα