Στην καλύτερη φάση της ζωής της βρίσκεται η Adele. Η διάσημη τραγουδίστρια, που πριν λίγο καιρό ανακηρύχθηκε κορυφαία καλλιτέχνιδα του 21ου αιώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι φουλ ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με τον μάνατζερ του LeBron James, Rich Paul.

Οι δυο τους δεν έχουν δηλώσει επισήμως ότι είναι μαζί ωστόσο, επιβεβαίωσαν με τον δικό τους τρόπο τη σχέση τους το Σάββατο, όταν παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Φοίνιξ Σανς. Ναι, πρόκειται για τον αγώνα που ο φακός της κάμερας «συνέλαβε» την Adele να φωνάζει και να αποδοκιμάζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο δραματικό φινάλε της αναμέτρησης, που συνδυάστηκε με νίκη των «ελαφιών» έπειτα από alley hoop κάρφωμα του Έλληνα σταρ.

«Ο Rich Paul είναι στον αγώνα με την Adele. Ο LeBron βλέπει τον αγώνα με την Adele. Είναι η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση», δήλωσε ο Brian Windhorst του ESPN. «Έφερε την κοπέλα του να καθίσει δίπλα στον LeBron».

Μετά το διαζύγιό της από τον Simon Konecki, η σταρ είχε κλειστεί στον εαυτό της. Δυσκολευόταν να δει ότι της άξιζε να είναι χαρούμενη, όμως αυτό άλλαξε. «Έχει γίνει πολύ πιο κοινωνική και ανοίγεται ευκολότερα», δήλωσε στο αμερικανικό People άτομο του κοντινού της περιβάλλοντος.