Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις σε ένα ακόμη επεισόδιο της Γης της Ελιάς.

Η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου που προβάλλεται στο MEGA και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει απόψε (19/9) στις 21:00 με τους ήρωες να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

Τι θα δούμε;

Ο Στάθης κι η Ιουλία εκμεταλλεύονται την απουσία του Ισίδωρου και περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι. Η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα να κρύβεται κάποιος άλλος πίσω από το διπλό φονικό, ενώ ο Νικόλας προειδοποιεί τον Φίλιππο να προσέχει γιατί οι Καπερνάροι μπορεί να του την έχουν φυλαγμένη.

Η Αθηνά γκρινιάζει στον Ισίδωρο για τις πρωτοβουλίες που παίρνει η Ιουλία στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος την αγνοεί. Ο Αλέξης εμφανίζεται, δήθεν τυχαία, στο σούπερ μάρκετ όπου δουλεύει η Μυρτάλη και, εν αγνοία της, τη φωτογραφίζει.

Ο Λυκούργος πηγαίνει σε γραφολόγο, προκειμένου να πιστοποιήσει τη γνησιότητα της ιδιόχειρης  διαθήκης. Ο Αποστόλης ανακαλύπτει πως η Άννα έχει μπλέξει με τον Δημήτρη κι απαιτεί να το λήξει εδώ και τώρα.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης ανακαλύπτει μια φωτογραφία της μητέρας της Αθηνάς και ζητάει να μάθει περισσότερα γι’ αυτή τη γυναίκα.

Ο Στέφανος, εκνευρισμένος, ζητά από τον Φίλιππο να μαζέψει τη Χάιδω και να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά του. Ο Φίλιππος είναι συγκαταβατικός και τον διαβεβαιώνει ότι κι ο ίδιος θέλει να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας. .

Στο μεταξύ, καταφθάνει στην Αρεόπολη η καινούργια αγροτική γιατρός, η Αντιγόνη. Είναι άγνωστη, αλλά δείχνει ότι κρύβει κάποιο μυστικό…

Η Αρετή έχει αρχίσει να φέρεται καλύτερα στη Μυρτάλη. Όταν, όμως, η Βασιλική εκφράσει τη γνώμη της στη μητέρα της, εκείνη της επιτίθεται με τον πιο σκληρό τρόπο.

Πληγωμένη η Βασιλική, μαζεύει λίγα ρούχα και φεύγει, κρυφά, από το σπίτι. Πού θα βρει καταφύγιο η νεαρή κοπέλα;

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star: Μάρω Κοντού