Η Αντζελίνα Τζολί και o The Weeknd τροφοδότησαν περαιτέρω τις φήμες για σχέση αφού φωτογραφήθηκαν να φεύγουν μαζί από ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο τους έφτασαν χωριστά και πέρασαν σχεδόν τρεις ώρες στο ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα. Φωτογραφήθηκαν να φεύγουν μαζί από το εστιατόριο και φέρεται να μπήκαν μαζί σε ένα μαύρο SUV που περίμενε. Η Τζολί και ο The Weeknd επίσης εντοπίστηκαν να φεύγουν χωριστά από το ίδιο εστιατόριο στα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους παρακολούθησαν επίσης την ίδια συναυλία τον Ιούλιο. Δεν υπάρχει οπτική απόδειξη ότι ήταν μαζί στην εκδήλωση, αλλά ο The Weeknd εθεάθη με φίλους, συμπεριλαμβανομένου του Metro Boomin, ενώ η ηθοποιός έφερε τα έφηβα παιδιά της Shiloh και Zahara.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτές οι πρώτες φωτογραφίες των δύο τους μαζί φούντωσαν τις φήμες για νέο ειδύλλιο. Ενώ μερικοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν για τη φύση της σχέσης τους, άλλοι επέλεξαν να αναφέρουν το τραγούδι του The Weeknd «Party Monster» στο οποίο τραγουδάει, «Angelina, lips like Angelina».