Η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε στα παρασκήνια του MadWalk 2021, και κατέγραψε αποκλειστικά την προετοιμασία των καλλιτεχνών, τα εντυπωσιακά τους outfits, αλλά και τις δηλώσεις τους λίγο πριν βγουν στη σκηνή!

Η Τάμτα δήλωσε ότι «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, φέτος θα κάνω το κλείσιμο», ενώ αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ celebrity crush.

Ο Αναστάσιος Ράμμος δήλωσε ότι δε θα πήγαινε για μοντέλο, γιατί δεν έχει το ύψος, ενώ η Evangelia είπε ότι «Δε μου φαίνεται αλήθεια ότι θα είμαι με τη Φουρέιρα στη σκηνή», και αποκάλυψε ότι παλαιότερα έπαιζε σε ομάδα ποδοσφαίρου.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε ότι «Δεν αγοράζω πολύ ακριβά πράγματα, μου αρέσουν τα vintage μαγαζιά, είχα πάρει ένα παντελόνι με ένα ευρώ από την Ινδία», ενώ σχετικά με κάτι απρόοπτο που της έχει συμβεί στη σκηνή είπε ότι «Έχω φάει σαβούρα στη σκηνή».

Η Shaya είπε γελώντας «Δικό μου είναι το μαλλί, αφού το έχω αγοράσει», ενώ η Δωροθέα Μεκρούρη είπε ότι «Τα ρούχα μου τα χαρίζουν, είμαι τυχερή» και αποκάλυψε ότι οι άντρες φοβούνται να τη φλερτάρουν.

Ο Μάριος Καπότσης βρέθηκε στα MadWalk 2021 για να στηρίξει την Konnie Μεταξά. «Με ρωτάει τι να φορέσει, αλλά κάνει τα δικά της», είπε ο ίδιος γελώντας.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε ότι «Νιώθω ότι η μόδα δε με αφορά», ενώ η Ήβη Αδάμου δήλωσε πολύ γεμάτη μετά το act της και μίλησε για το πόσο όμορφο είναι να γίνεσαι μητέρα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε ότι «Με φλέρταραν και με φώναξαν μέσα από το απέναντι αμάξι, να μπω να φύγουμε», ενώ η Ζόζεφιν δήλωσε ότι «Ήταν τεράστιο που συνεργάστηκα με τον Βρεττό Βρεττάκο».

Τέλος, η Joanne είπε ότι παίρνει τα ρούχα της από second hand, ενώ αποκάλυψε και ποιος είναι το… celebrity crush της!

Ακολουθήστε το στο Google News