Ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την δικαστική διαμάχη του ζευγαριού.

«Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η κ. Χριστοπούλου διεκδίκησε ένα ποσό πολλών εκατοντάδων ευρώ από τον εντολέα μου. Εχει εκδοθεί μία πρωτόδικη απόφαση που της έχει επιδικάσει 90.000 ευρώ. Όταν ανέλαβε η δική μας δικηγορική εταιρεία, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, και κατέφυγε και στην ποινική δικαιοσύνη. Σε χρόνο μεταγενέστερο από την απόφαση αυτή, και η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απάτη στο δικαστήριο και για ψευδή κατάθεση/ ψευδορκία κατά συρροή. Άπαντες, πλην ενός τον οποίο σεβαστήκαμε λόγω ηλικίας», ανέφερε αρχικά κ. Αγαπηνός.

«Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης», συμπλήρωσε.

Η κ. Χριστοπούλου έχει καταθέσει μία αγωγή, έχει δικαιωθεί για το 1/3 του ποσού και εμείς έχουμε καταθέσει έφεση γι’ αυτή την υπόθεση. Οι μάρτυρες κ. Χριστοπούλου άσκησαν δεύτερη αγωγή κατά του κ. Καλλίτση ως ικανοποίηση της ηθικής βλάβης και η αγωγή αυτή έχει απορριφθεί καθ’ολοκληρία. Η κ. Χριστοπούλου έκανε αγωγή, πρότεινε κάποιους μάρτυρες. Οι εν λόγω μάρτυρες έχουν παραπεμφθεί για ψευδορκία και η κ. Χριστοπούλου ως ηθικός αυτουργός. Η έφεση εκδικάστηκε και περιμένουμε την απόφαση», δήλωσε ο κ. Αγαπηνός.

Δείτε το βίντεο