Μία διαφορετική συζήτηση είχαν κατά τη διάρκεια της σημερινής (27/5) εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

Μιλώντας για τις ακραίες κινήσεις θαυμασμού από τον κόσμο, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης και στην δημοσιότητα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πάντα απολάμβανε την αγάπη του κόσμου.

«Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις τεράστιες και εγώ το έχω ευχαριστηθεί μέσα από την εκπομπή που ερχόμουν σε άμεση επαφή με τον κόσμο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν βγαίναμε να κάνουμε μια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, στην Κω, στα Γιάννενα ή στην Κρήτη και ερχόταν τόσο κόσμος όπου πηγαίναμε τότε σε όλη την Ελλάδα, ερχόταν ο κόσμος στις 10 το πρωί, γινόταν της τρελής».

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη ρώτησε, εάν φρίκαρε ποτέ με την μεγάλη δημοσιότητα, η ίδια απάντησε: «Εγώ δεν φρίκαρα ποτέ, απολάμβανα την αγάπη του κόσμου. Αλλά εγώ δεν μπήκα ποτέ σε έναν ρόλο, με βλέπεις και δεν σκέφτεσαι ότι είμαι μια άλλη, είμαι εγώ. Καταλαβαίνεις ότι σε κοιτάνε».

Με τη σειρά της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τη ρώτησε, εάν αισθάνεται χαλαρή όταν κυκλοφορεί δημοσίως και η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Και να θέλω να περπατάω με τον σύντροφό μου και να θέλω να του δώσω ένα φιλί, θα φιληθώ, θα φοβηθώ; Γιατί κακό είναι»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα