Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Σακίρα διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης με κρίση άγχους.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν βιώνει και τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, καθώς οι φήμες τη θέλουν να χωρίζει από τον Πικέ επειδή την απάτησε.

Το περιοδικό Hola λοιπόν, αναφέρει ότι η 44χρονη υπέστη κρίση άγχους, ασθενοφόρο πήγε στο σπίτι της και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της ισπανικής πρωτεύουσας, στις 28 Μαΐου μετά την επιστροφή της από το Φεστιβάλ των Καννών.

Μαζί ήταν και ο Ζεράρ Πικέ και μέλη της οικογένειας της τραγουδίστριας.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευμα της εφημερίδας «Periodico» έγραψε ότι ο Ισπανός εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος, στο παλιό του σπίτι.

H εκπομπή «Mamarazzis» αποκάλυψε από την μεριά της ότι «η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους».

Η δημοσιογράφος, Λάουρα Φα, σε ρεπορτάζ της τονίζει ότι ο έμπειρος στόπερ βρήκε και πάλι τον έρωτα σε μία νέα σερβιτόρα, την οποία γνώρισε σε ένα κλαμπ.

Οι δυο του ήρθαν γρήγορα κοντά μέσω των social media. Μάλιστα, αρκετοί τους είδαν μαζί σε ένα απόμερο διαμέρισμα στη Βαρκελώνη.

«Η Σακίρα τον έπιασε στα πράσα με την 20χρονη και πλέον φαίνεται είναι θέμα χρόνου μέχρι να χωρίσουν οριστικά», υπογραμμίζει η ίδια πηγή.