Για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας νεανική, καθαρή και λαμπερή, είναι σημαντικό να ακολουθούμε μερικά πολύ απλά βήματα. Το πρώτο και κυριότερο είναι φυσικά ο καθαρισμός της, ειδικά στο τέλος της ημέρας. Υπάρχουν πολλές συνθέσεις και υφές που συμβάλλουν ώστε το δέρμα μας να παραμένει υγιές, καθαρό και λαμπερό. Ωστόσο, το micellar water ή νερό καθαρισμού με μικκύλια ή μικκυλιακό νερό είναι το «μαγικό» προϊόν της περιποίησής μας που δρα αποτελεσματικά με μόλις λίγες σταγόνες σε έναν δίσκο από βαμβάκι.

Τι είναι τα επαναστατικά μικκύλια

Πρόκειται για αόρατα μικροσφαιρίδια που λειτουργούν σαν μαγνήτες διασπώντας τη λιπαρότητα, τη σκόνη, τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ, παγιδεύοντάς τα στο βαμβάκι.

Τα πλεονεκτήματα του micellar water

– Απομακρύνει το μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο, τους ρύπους, τη σκόνη και τα επιβαρυντικά σωματίδια του αέρα στο αστικό περιβάλλον.

– Εχει ήπια φόρμουλα, η οποία και καθαρίζει χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει το δέρμα. Και αυτό επειδή δεν περιέχει σαπούνι ή άλλα επιθετικά συστατικά, που διαταράσσουν το pH της επιδερμίδας. Γι’ αυτό και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο, ακόμα και τον ευαίσθητο ή τον ακνεϊκό. Αν ανήκουμε στην τελευταία περίπτωση, επιλέγουμε ένα micellar water που καταπραΰνει από τους ερεθισμούς και έχει αντιμικροβιακή δράση, μειώνοντας τις φλεγμονές.

– Χρησιμοποιείται και στα μάτια

– Τονώνει και χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη

– Δεν φράζει τους πόρους και δε δημιουργεί μαύρα στίγματα.

– Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του είτε ως το πρώτο μέρος για τον διπλό καθαρισμό.

-Δε χρειάζεται ξέβγαλμα.

-Απευθύνεται σε κάθε ηλικία.

Πώς χρησιμοποιείται

– Εμποτίζουμε με το micellar water έναν δίσκο ντεμακιγιάζ ή ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό βαμβακερό πανί που πλένουμε αμέσως μετά τη χρήση του.

-Περνάμε το βαμβάκι απαλά σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

-Αν έχουμε χρησιμοποιήσει αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ δίνουμε έμφαση στα μάτια και τα χειλιών.

-Τελειώσαμε. Η επιδερμίδα μας είναι καθαρή και φρέσκια έτοιμη να απορροφήσει τα υπόλοιπα προϊόντα της περιποίησής μας. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνουμε με νερό.