Έτσι, μία διαδικτυακή υπηρεσία για ραντεβού με το γιατρό όπως το instadoctor.gr μπορεί να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκατε μέχρι σήμερα γιατρό, δείτε τους λόγους:

  1. Άμεσο ραντεβού

Με το instaDoctor οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να κλείσουν ραντεβού με το γιατρό τους. Χρειάζεται ένα μόνο κλικ για να αναζητήσουν την ειδικότητα που ψάχνουν στην περιοχή που θέλουν και άλλο ένα κλικ για να κλείσουν το ραντεβού τους!

  1. Δυνατότητα online ραντεβού

Σε κάποιες περιπτώσεις ένας ασθενής πρέπει να συμβουλευτεί άμεσα τον γιατρό του μη έχοντας το χρόνο να κλείσει ραντεβού από κοντά, ενώ σε άλλες, ο ασθενής βρίσκεται πολύ μακριά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί ο ασθενής να πραγματοποιήσει άμεσα ένα online ραντεβού με το γιατρό του μέσω τηλεδιάσκεψης και να λάβει τις απαντήσεις που τον ενδιαφέρουν, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

  1. Μειωμένο άγχος και εμπιστοσύνη στο γιατρό

Το να βρει κάποιος έναν νέο γιατρό, που δεν τον έχει ξαναδοκιμάσει, μπορεί να αποτελέσει πολύ στρεσογόνα διαδικασία. “Πώς θα βρω έναν γιατρό κοντά μου;” ή “Θα είναι καλός ο γιατρός που θα επισκεφτώ;” ίσως σκέφτονται αρκετοί ασθενείς και είναι λογικό. Ο γιατρός σου είναι ένα άτομο στο οποίο θέλεις να έχεις εμπιστοσύνη. Μέσα από την πλατφόρμα του instaDoctor οι ασθενείς μπορούν να ξέρουν από πριν όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν για το γιατρό και να επιλέξουν αυτόν που τους φαίνεται πιο πιθανό να τους ταιριάζει.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες που μπορεί να δει κανείς μέσα από το προφίλ του κάθε γιατρού περιλαμβάνουν: εκπαίδευση και κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και προϋπηρεσία, φωτογραφίες και βίντεο, τις υπηρεσίες που παρέχει αναλυτικά, τις μεθόδους θεραπείας, χάρτη με οδό, συντεταγμένες και πληροφορίες διαδρομής κ.α.

  1. Γνωρίζετε από πριν το κόστος

Στις πληροφορίες που μπορεί να γνωρίζει ο ασθενής πριν το ραντεβού του περιλαμβάνεται και το κόστος της κάθε υπηρεσίας που προσφέρει ο γιατρός, οπότε ο ασθενής δεν πρόκειται να βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Επιπλέον το κόστος του ραντεβού είναι το ίδιο που θα ήταν και χωρίς τη χρήση της πλατφόρμας, η χρήση του instaDoctor για τους ασθενείς είναι εντελώς δωρεάν.

Κάποιες από τις δημοφιλέστερες ειδικότητες γιατρών στο instaDoctor είναι:

Μπες σήμερα στο instadoctor.gr και βρες σε 1’ το γιατρό που θα επισκεφθείς και τελικά θα κρατήσεις για πάντα.