Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ:  «24 ώρες στην Αρχαία Kίνα».

Ενας τυμβωρύχος, ένας γιατρός, μια χορεύτρια και ένας αγρότης μάς περιγράφουν την καθημερινότητα τους, μας μιλούν για τις συνήθειες τους και μας συστήνουν τον πολιτισμό τους!

Μια περιπλάνηση στον χρόνο, μια πρωτότυπη γνωριμία με διαφορετικές κουλτούρες και μια περιγραφή ενός μοναδικού τρόπου ζωής πριν χιλιάδες χρόνια!

Ηρθε η σειρά των κατοίκων της αρχαίας Κίνας να μας εξιστορήσουν την κάθε ώρα του 24ώρου της καθημερινότητάς τους.

Γνωρίστε την αρχαία Κίνα στη διάρκεια είκοσι τεσσάρων συναρπαστικών ωρών από τη ζωή των ανθρώπων που ζούσαν εκεί: Ενας γιατρός, ένας τυμβωρύχος, μια χορεύτρια, ένας στρατιώτης, ένας αγρότης, μια μαμή – αυτοί είναι οι απλοί πολίτες που ζωντανεύουν γλαφυρά τον αρχαίο κινεζικό πολιτισμό. Είναι μια εποχή γεμάτη δραστηριότητα και επινοήσεις, αλλά και συγκρούσεις. Γιατί, όσο κι αν η αυτοκρατορία είναι επιτυχημένη, η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα για τους απλούς κατοίκους της παραμένουν τα ίδια:

Βιοπορισμός, σκληρή δουλειά και οικογενειακά δράματα.

Μία μοναδική σειρά από TA NEA.

Μαζί

Η επιστροφή στα χρόνια της νοσταλγίας, συνεχίζεται.

«Ο Τερματοφύλακας Γιατρός»

Το τέταρτο τεύχος του διάσημου κόμικ των παιδικών μας χρόνων!

Ως «Τερματοφύλακας Γιατρός» μας συστήνεται ο Μπεν Λήπερ, ο οποίος το απόγευμα αγωνίζεται ως τερματοφύλακας της Μάνκαστορ Σίτυ και το πρωί είναι φοιτητής της Ιατρικής.

Εκτός από τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, ο ήρωάς μας προσπαθεί να κρατήσει και τον ακέραιο και ηθικό του χαρακτήρα. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε εκείνο της επιστήμης του, ο Μπεν Λήπερ βάζει μπροστά την ηθική του και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία.

Στις σελίδες των άλμπουμ, θα επιστρέψετε σε ένα παρελθόν αγνό και ρομαντικό, τότε που το ποδόσφαιρο, ακόμη και το επαγγελματικό, δεν χαρακτηριζόταν από την ακραία λογική του κέρδους. Θα διαβάσετε  ιστορίες ενός άλλου ποδοσφαίρου, ενός ποδοσφαίρου «Old School» όπως έχει επικρατήσει να το αποκαλούμε τα τελευταία χρόνια.

Aκόμη

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

Θεοφανία Παπαθωμά

«Ο σύντροφός μας είναι ο καθρέφτης μας».

H αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» του «MEGA», την προσωπική της ζωή, τη διατροφή που ακολουθεί και την επιστροφή στα φοιτητικά έδρανα.

J2US

Το ΟΚ! στα παρασκήνια!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Mαριλένα Γερναντώνη

Η ανκοργούμαν του «MEGA» αποκαλύπτεται

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στέφανος Μιχαήλ

Ετοιμος για το επόμενο βήμα με τη Ναταλί Κάτερ

Tατιάνα Στεφανίδου & Νίκος Ευαγγελάτος

24 χρόνια ερωτευμένοι!

Ελενα Ράπτη και Γιάννης Μπρατάκος

Δεν κρύβουν τη σχέση τους

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια, κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνονται, τιμές βιβλίων: «24 Ωρες στην Κίνα»: €1,50 & «Τερματοφύλακας γιατρό»: €0,40)