H ΔΩΔΩΝΗ πραγματοποιεί δυναμική είσοδο στην κατηγορία των αλμυρών σνακ συστήνοντας τα Baked Cheese Thins, ένα σνακ υψηλής διατροφικής αξίας ψημένα με 100% Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Με επίκεντρο τη φιλοσοφία της εταιρείας για ποιοτικά και αγνά προιοντα, τα νέα Baked Cheese Thins συνδυάζουν την ιστορία της εταιρείας με τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής σνακ. Συγκεκριμένα, παράγονται μόνο με φυσικά συστατικά, είναι ιδανικά για χορτοφάγους (vegetarians), ενώ δεν περιέχουν γλουτένη & ξηρούς καρπούς. Παράλληλα, αποτελούν φυσική πηγή πρωτεΐνης (17gr ανά 100gr προϊόντος) η οποία προέρχεται από την υψηλή περιεκτικότητα στο τυρί.

Υγιεινά, τραγανά και χορταστικά, τα Βaked Cheese Thins αποτελούν μια έκρηξη θεσπέσιων συνδυασμών γεύσεων και αρωμάτων και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν τη μοναδική γευστική συντροφιά για όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι καταναλωτές μπορούν πλέον να τα βρουν σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, σε 3 μοναδικές γεύσεις:

Tomato & Oregano – Αποτελεί μια πινελιά σε ένα κλασικό ελληνικό γευστικό συνδυασμό με την προσθήκη τομάτας και ρίγανης, για μια έντονη μεσογειακή γεύση.

Jalapeno Chilli– Μια ελαφρώς πικάντικη αλλά ισορροπημένη επιλογή, η οποία ξεχωρίζει και  δίνει μια δυνατή εμπειρία γεύσης.

Caramelised Onion– Ένας gourmet συνδυασμός, ο οποίος ισορροπείται από γλυκές νότες.

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της Εταιρείας: «Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και λειτουργίας, επενδύουμε σταθερά στο να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες. Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, στη ΔΩΔΩΝΗ η φιλοσοφία μας στραμμένη στο υπερσύγχρονο R&D τμήμα μας και γύρω από το πώς θα αναπτύξουμε ένα νέο προϊόν. Τα Baked Cheese Thins, ψημένα με την αγαπημένη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ, αποτελούν μια νέα, υγιεινή πρόταση για όλα τα μέλη της οικογένειας, εμπλουτίζοντας έτσι το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας στην αγορά, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στους Έλληνες και διεθνείς καταναλωτές.»

Με πάνω από 12 προϊοντικές κατηγορίες και περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς, η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και να επενδύει στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της.