Ο Τομ Χανκς παρατήρησε ότι «κανείς» δεν συζητά για μια από τις πιο «σημαντικές» ταινίες του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε σε κλασικά έργα που χαίρουν εκτίμησης, όπως «Forrest Gump», «Toy Story», «Philadelphia» και «Saving Private Ryan» η ταινία «Road To Perdition» (Ο Δρόμος της Απώλειας) του 2002 μπορεί να είναι η πιο υποτιμημένη.

Διαβάστε επίσης: Τομ Χανκς: Ανησυχία για την υγεία του…

«Για τον έναν ή τον άλλον λόγο, κανείς δεν αναφέρεται στο «Road To Perdition» και αυτή ήταν μια απίστευτα σημαντική ταινία για μένα», είπε στο podcast ReelBlend.

«Γυρίστηκε από τον Κόνραντ Χολ, και έχετε εμένα με μουστάκι και καπέλο, αλλά έχετε επίσης δύο τύπους που αποδείχτηκαν δύο από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παρουσίες στην ιστορία της βιομηχανίας, τους Τζουντ Λο και Ντάνιελ Κρεγκ. Και τους σκότωσα και τους δύο…», είπε ο Αμερικανός ηθοποιός.

H ταινία αντέχει για πάντα

Ο Τομ Χανκς ανέφερε ότι η ταινία θα μπορούσε να γίνει ένα «κρυφό» κομμάτι του κινηματογράφου και σημείωσε: «Οι άνθρωποι πάντα λένε: «Για ποιες ταινίες θα μιλάνε χρόνια από τώρα;»».

«Ως τύπος που παρακολουθεί πολύ το Turner Classic Movies για μένα όσο πιο σκοτεινή και άγνωστη είναι μια ταινία από τη δεκαετία του 1940 ή του 1950 τόσο το καλύτερο, γιατί δεν έχω καμία προκατάληψη γι’ αυτήν. Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτήν», πρόσθεσε.

«Όταν παρακολουθείς αυτές τις ταινίες και είναι κορυφαίες και είναι απίστευτα συγκινητικό, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η ταινία αντέχει για πάντα, οπότε είχα την ευκαιρία να την ξαναδώ τώρα». Αυτό μπορεί να συμβαίνει με το «Road To Perdition»», ανέφερε ο Τομ Χανκς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ