Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη

Από τον Ρούντολφ Στάινερ.

Ενα συγκλονιστικό έργο σε δύο τόμους.

Μια διεισδυτική ματιά γύρω από τα μυστηριακά κείμενα και τους συμβολισμούς της «Αποκάλυψης», του σπουδαιότερου προφητικού βιβλίου των ιερών γραφών.

Το τελευταίο και κορυφαίο προφητικό βιβλίο των ιερών γραφών, που εξακολουθεί, μέσω των συμβολισμών του, να αποτελεί το κείμενο όλων των καιρών και όλων των γενεών.

Η «Αποκάλυψη» του αγίου Ιωάννη, κατά τον Στάινερ, προσφέρει συμβολικά τις εμπειρίες που βιώνει ο μυημένος στα Μυστήρια του Χριστιανισμού.

Ολόκληρη η εξέλιξη της ανθρωπότητας ξετυλίγεται βήμα βήμα μπροστά στα μάτια μας.

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για τον μελετητή και περισσότερη τροφή για σκέψη δίνεται στον στοχαστή. Αλλά για κείνον που ενδιαφέρεται για τη δική του πνευματική εξέλιξη, και κατά συνέπεια για την εξέλιξη της ανθρωπότητας μια και είναι ένα άτομό της, ανοίγονται τέτοια μυστηριακά βάθη και σχίζονται τόσα πέπλα, ώστε να νιώσει ότι κρατά στα χέρια του ένα θησαυρό.

Στο έργο αυτό ο Στάινερ μας δίνει το κλειδί για να μπορέσουμε να διεισδύσουμε στα άδυτα των μυστηρίων της «Αποκάλυψης» και όχι μόνο.

Ακόμη

Οι πασχαλινές συνταγές του Τσελεμεντέ

Μια πολύτιμη συλλογή με τις πιο δημοφιλείς πασχαλινές συνταγές της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας από τον μετρ του είδους, Νικόλαο Τσελεμεντέ.

Ενας μαγειρικός θησαυρός σε μια συλλεκτική έκδοση αποκλειστικά για τους αναγνώστες των «ΝΕΩΝ»!

Ορεκτικά, σαλάτες, σούπες, κρέατα, συνοδευτικά, γλυκά!

Αλμυρές και γλυκές παραδοσιακές συνταγές για το πασχαλινό σας τραπέζι, από τον άνθρωπο που μας έμαθε τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης!

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Η Αποκάλυψη του Ιωάννη, Tόμος 1ος»: €0,90 και «Πασχαλινές Συνταγές του Τσελεμεντέ»: €1,00 )