Κάποιοι την ξέρουν ως «αυτή η σέξι ξανθιά από τον “Λύκο της Wall Street”», άλλοι πιθανότατα έχουν αντιγράψει το λουκ της ως Harley Quinn και μερικοί έχουν συνδέσει το όνομά της με την πιο πολυσυζητημένη ταινία της χρονιάς «Barbie». Οπως κι αν τη γνωρίσατε, η Margot Robbie είναι μια από τις πιο περιζήτητες και λαμπερές ηθοποιούς του Hollywood.

Ποια είναι, όμως, τα μυστικά της;

Τι τρώει μια αληθινή «κούκλα»

Η διατροφή της Margot Robbie είναι πλούσια σε πρωτεΐνες. Μια τυπική μέρα περιλαμβάνει βρόμη και πράσινο smoothie για πρωινό, σαλάτα και κοτόπουλο με λεμόνι για μεσημεριανό και ψάρι (κατά προτίμηση τόνο) με ψητά λαχανικά για βραδινό.

Ως γνήσια Αυστραλή δεν λέει ποτέ «όχι» σε ένα αβοκάντο τοστ, προσθέτοντας λίγο ψητό χαλούμι.

Come on Barbie, let’s go… workout

Η αγαπημένη άσκηση της «Barbie» είναι να κάνει πατίνια. Ερευνα που διεξήχθη στο Universitat Konstantx έδειξε ότι το roller skating μπορεί να αυξήσει τους καρδιακούς παλμούς, ενισχύοντας την υγεία της καρδιάς και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, το roller skating είναι υπεύθυνο για 50% λιγότερους κραδασμούς στις αρθρώσεις από ό,τι το τρέξιμο.

Η Robbie έμαθε να κάνει skating στην ταινία «I, Tonya» υποδυόμενη τη διεθνούς φήμης αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ Tonya Harding.

Εκτός από το πατινάζ (φυσικά), το πρόγραμμά της περιλάμβανε πολύ χρόνο στο γυμναστήριο για να χτίσει μυς με βάρη και sit-ups. Λόγω των ακροβατικών που έπρεπε να κάνει στην ταινία, υποβλήθηκε σε εντατική προπόνηση ποδιών και κορμού, η οποία τη βοήθησε να χτίσει τη δυνατή αλλά και ευλύγιστη φιγούρα μιας παγοδρόμου.

Για τον ρόλο της ως Harley Quinn στην ταινία «Suicide Squad» έκανε μποξ και προπονήσεις ποδιών, γλουτών και κοιλιακών μυών – αυτή τη φορά με λιγότερα βάρη αλλά περισσότερες επαναλήψεις.

Επιδερμίδα σαν ψεύτικη

Για μια σταρ με τόσο λαμπερή επιδερμίδα, η ρουτίνα περιποίησης της Margot Robbie είναι σχετικά απλή. Δείτε πώς η εκθαμβωτική ηθοποιός διατηρεί την επιδερμίδα της camera-ready:

Η ρουτίνα της περιλαμβάνει διπλό cleanse προσώπου – πρωί και βράδυ – για να το διατηρεί φρέσκο και καθαρό. «Ξεκινάω πάντα με τον καθαρισμό στο ντους. Δεν κάνω πολλά βήματα γιατί πραγματικά δεν έχω τόσο πολύ χρόνο» δηλώνει η ίδια.

Αν δεν έχετε ούτε εσείς πολύ χρόνο για καθαρισμό δύο φορές την ημέρα, προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο πριν πάτε για ύπνο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η επιδερμίδα σας συσσωρεύει λάδι και ρύπους, που μπορεί να οδηγήσουν σε φραγμένους πόρους και ατέλειες. Αφαιρώντας τη συσσωρευμένη λιπαρότητα επιτρέπετε στα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης να απορροφηθούν σωστά.

Για να διατηρεί το δέρμα της λείο και ελαστικό, μετά το ντους η Robbie εφαρμόζει ενυδατική κρέμα. Εκτός από τη λείανση και την απαλότητα, η ενυδάτωση του δέρματος ενισχύει τον δερματικό φραγμό, γεγονός που απομακρύνει την ξηρότητα, την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς.

Ενα άλλο απαραίτητο στοιχείο στη ρουτίνα της είναι η κρέμα ματιών. Αν και δεν είναι απαραίτητη, μπορεί να ανακουφίσει τα κουρασμένα μάτια από το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους.

Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς αντηλιακό. Της αρέσει επίσης να αγοράζει προϊόντα περιποίησης που έχουν επιπλέον προστασία SPF.

Μέσα στην τσάντα της υπάρχει πάντα ένα facial mist, που ενυδατώνει, «κλειδώνει» το μακιγιάζ στη θέση του και, σύμφωνα με την ηθοποιό, βοηθάει στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες.

Πριν από τα γυρίσματα ή τις μεγάλες εκδηλώσεις προετοιμάζει το δέρμα της με μια μάσκα προσώπου. Παράλληλα, αυτό τη βοηθά να χαλαρώσει και να απολαύσει μια μικρή στιγμή αυτοφροντίδας.

Τα ξεχωριστά tips ομορφιάς της

Παρότι η skincare ρουτίνα της αξίζει ένα μέρος των ευσήμων όταν πρόκειται για την απαράμιλλη λάμψη της, η αυστραλή ηθοποιός αποκαλύπτει δυο tips ομορφιάς που δεν μπαίνουν σε μπουκαλάκι.

Δίνει προτεραιότητα στην ξεκούραση, επειδή ο ύπνος βελτιώνει τη συνολική ευεξία και την εμφάνισή της. Σύμφωνα με το Sleep Foundation, χρειαζόμαστε τουλάχιστον επτά ώρες ύπνου κάθε βράδυ για να παραμείνουμε υγιείς. Η Robbie στοχεύει στις δέκα.

Σύμφωνα με την ίδια, «το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και ο πιο γρήγορος τρόπος για μια υπέροχη, φυσική λάμψη».