Υλικά

Αγγούρι

Καπνιστό φιλέτο σολομού

Τυρί κρέμα light

Σουσάμι

Σάλτσα σόγιας, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Παίρνουμε το αγγούρι και με ένα αποφλοιωτή κόβουμε περίπου 12 σειρές.

Τις τοποθετούμε την μια δίπλα στην άλλη, κολλητά, και με ένα χαρτί κουζίνας σκουπίζουμε ταμποναριστά για να φύγει η υγρασία.

Στην συνέχεια, αλείφουμε με τυρί κρέμα και προσθέτουμε το φιλέτο σολομού. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Τυλίγουμε τις φέτες για να γίνει ρολό και κόβουμε σε κομμάτια. Σερβίρουμε με τη σάλτσα σόγιας.