Από έναν αρχάριο μέχρι έναν έμπειρο δρομέα, το community των adidas Runners Athens έχει χώρο για όλους! Η ομάδα των έμπειρων adidas coaches, καθοδηγεί εξατομικευμένα τους δρομείς, μέσα από ένα ολιστικό πρόγραμμα προπονήσεων. Εκτός από τα καθημερινά running sessions, το πρόγραμμα των adidas Runners Athens περιλαμβάνει προπονήσεις strength, mobility & yoga, αλλά και nutrition, recovery & mindset workshops

To «σπίτι» των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase (Φαλήρου 16, Αθήνα), ένας πρωτοποριακός χώρος στο κέντρο της πόλης που φέρνει την άθληση, την υγεία και την ευεξία στο προσκήνιο. Σε αυτό, πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του community κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή, ενώ κάθε Τρίτη & Πέμπτη, οι adidas Runners δίνουν ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα Intersport (Γλυφάδα, Ερμού ή The Mall Athens). Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των adidas Runners Athens ολοκληρώνεται με το σαββατιάτικο Coffee Run που ξεκινά από το adidas store, Ερμού 44, Αθήνα και με τα AR x Intersport Trail Runs που πραγματοποιούνται δύο Κυριακές κάθε μήνα.

To αναλυτικό προπονητικό πρόγραμμα κάθε εβδομάδας ανακοινώνεται στο adidas Runners Athens Facebook Group και η συμμετοχή στα sessions είναι δωρεάν μέσω του adidas Running app.

Για να γίνεις μέλος των adidas Runners, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα :

  • Κατέβασε δωρέαν το adidas Running app (διαθέσιμο σε Google Play & App Store)
  • Επίλεξε τα “Groups & Communities”
  • Πάτα το “Discover adidas Runners”
  • Ψάξε τους “adidas Runners Athens” και κάνε “JOIN” το community

Η παρουσία των adidas Runners Athens θα είναι δυναμική και στο φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας, με περισσότερα από 600 μέλη του community να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της χρονιάς.

Για ακόμα μία χρονιά, οι adidas Runners Athens θα εκτοξεύσουν την ενέργεια όλων των δρομέων στα ύψη με τη μοναδική τους παρουσία στα adidas Cheering Zones που θα στηθούν κατά μήκος των διαδρομών και των τριών αγώνων του Μαραθωνίου. Εκπλήξεις θα περιμένουν όλους τους δρομείς και στο Sponsors’ Village του Μαραθωνίου, με μια σειρά από μοναδικά activations. Μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις από το adidas booth για να διεκδικήσεις adidas δώρα και να μάθεις περισσότερα για τους adidas Runners Athens!

#adidasRunnersAthens

#adidasRunning

ADIDAS RUNNERS Cheering Zones

Και τις 2 μέρες, οι adidas Runners Athens θα έχουν στήσει το απόλυτο cheering zone στα παρακάτω σημεία για να δώσουν σε όλους τους δρομείς ένα μοναδικό boost ενέργειας από το αγαπημένο running community της πόλης!

Πού θα μας βρεις : 

  • 5K Race : δες εδώ το σημείο στο χάρτη
  • 10K Race :  δες εδώ το σημείο στο χάρτη
  • 42K Race : δες εδώ το σημείο στο χάρτη