Τι κάνει το Florasil σε δέρμα, μαλλιά και νύχια

Το Florasil προμηθεύει τον οργανισμό με υψηλής ποιότητας πυρίτιο, ένα ημιμέταλλο, το οποίο ο οργανισμός έχει απόλυτη ανάγκη για να παράξει το κολλαγόνο.

Το πυρίτιο βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο σώμα μας από τη βρεφική ηλικία στο σύνολο του συνδετικού ιστού. Εκτός από την επιδερμίδα βρίσκεται στα μαλλιά, τα νύχια, τα ούλα, τις αρθρώσεις, την εσωτερική επένδυση των μικρών και μεγάλων αγγείων, τους τένοντες, τους χόνδρους, τους πνεύμονες κλπ. Επίσης, η παρουσία του είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά και τα δόντια.

Το πυρίτιο είναι πλούσιο στη φύση σε μορφές που είναι κατά 95% μη αφομοιώσιμες. Στο Florasil το πυρίτιο είναι στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή του, με σχεδόν 100% απορροφησιμότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί προκύπτει από μια πρωτοπόρα υδατική εκχύλιση από το φυτό Εκουϊζέτο, όπου εκχυλίζεται μαζί με όλα τα βιοφλαβονοειδή του φυτού και ακόμα 30 φυσικώς ευρισκόμενα μέταλλα.

Όταν παρατηρείτε κάποια σημάδια φθοράς στο σώμα σας, θα μπορούσε απλά να είναι μια έλλειψη πυριτίου. Όταν ο οργανισμός έχει επαρκή επίπεδα πυριτίου, αυτό αντανακλάται σε λαμπερό δέρμα, νύχια γερά που γυαλίζουν και μαλλιά δυνατά που μπορούν να μακρύνουν. Δίκαια, το πυρίτιο αναφέρεται ως το μέταλλο της ομορφιάς, αλλά και της υγείας.

Το πυρίτιο στο Florasil:

  • Διατηρεί την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.
  • Βοηθά στην ανάπτυξη πυκνών, δυνατών και λαμπερών μαλλιών.
  • Βοηθά στη διατήρηση δυνατών και εύκαμπτων νυχιών.
  • Είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή ανάπτυξη των οστών και τη διατήρηση της φυσιολογικής οστικής δομής.
  • Συμβάλλει στην ταχεία επούλωση καταγμάτων, θλάσεων και τραυματισμένων τενόντων και συνδέσμων.
  • Προστατεύει από τον εκφυλισμό των μεσοσπονδυλίων δίσκων.
  • Βοηθά στη διατήρηση της αδαμαντίνης των δοντιών.
Προϊόν ΕΟΦ. Παρασκευάζεται από τη Flora, Canada. Αποκλειστική Διανομή MedMelon, τηλ. 2310 449441, medmelon.gr.