Φρέσκια πράσινη σαλάτα
Χορταστική και θρεπτική.

Υλικά
- 1 τρυφερή σαλάτα
- 6 ντοματίνια
- 1 ½ φλιτζάνι πλατιά φασολάκια
- 2 αγγουράκια
- ½ φλιτζάνι φρέσκο αρακά
- 4 σπαράγγια
- 1 αβγό σφιχτό
- Φύτρα
- Για το ντρέσινγκ
- 3 κουταλιές λευκό ξίδι
- 2 κουταλιές σησαμέλαιο
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι κύμινο
- Αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Αρχικά, πλένετε τη σαλάτα και την κόβετε σε μικρά κομμάτια με το χέρι. Τη βάζετε σε μια σαλατιέρα.
Βήμα 2
Βράζετε τον αρακά ελαφρά και τον αφήνετε στην άκρη να κρυώσει καλά. Το ίδιο κάνετε και με τα φασολάκια και τα σπαράγγια. Μόλις είναι έτοιμα και αφού έχουν κρυώσει τα προσθέτετε και αυτά στη σαλατιέρα μαζί με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τα αγγουράκια κομμένα σε ροδέλες και τα φύτρα.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ, αναμειγνύετε το ξύδι, το σησαμέλαιο, το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και το κύμινο.
Βήμα 4ο
Προσθέτετε όλα τα υλικά σε μία σαλατιέρα, μαζί και το βραστό αβγό κομμένο στη μέση, περιχύνετε με το ντρέσινγκ και απολαμβάνετε