«Η Κλαυδία είναι καλλιτεχνικό παιδί μου, έχει μπροστά της ένα λαμπρό μέλλον, έχει να κάνει μια σπουδαία καριέρα, γιατί είναι σπουδαία τραγουδίστρια με καθαρή ψυχή. Πάντα τη νοιάζομαι, ακόμα και αν έχει κλειστό το κινητό της. Αυτές τις μέρες έπαιρνα την υπολόπη ομάδα, να μάθω πώς είναι. Τον Φωκά Ευαγγελινό, την Μαρία Κοζάκου, τον Καπουτζίδη για να μάθω τα νέα της.», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου στην κάμερα του Buongiorno, στο ΜΕGA.
Η Έλενα Παπαρίζου συμμετέχει στη συναυλία της Diana Ross για καλό σκοπό
Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ και επισκέφθηκε το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», την Πέμπτη 22 Μαΐου 2025, χαρίζοντας στιγμές χαράς και ενθουσιασμού στους μικρούς ασθενείς.
Την Έλενα Παπαρίζου υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» κύριος Μανώλης Παπασάββας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρίες Αλίνα Μινέττα, Ελένη Σαμαρά, Μελίνα Δασκαλάκη και Ντόρα Δημοπούλου.
Η τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με την «ΕΛΠΙΔΑ» μέσα από τη συμμετοχή της στη μεγάλη συναυλία της Diana Ross που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025.
Η Έλενα Παπαρίζου θα ανοίξει με την εμφάνιση της το κορυφαίο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού. Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα διατεθεί για τη στήριξη των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ».