Η vegan διατροφή, δηλαδή η διατροφή που αποκλείει όλα τα προϊόντα ζωικής προέλευσης, αποτελεί μια ολοένα αυξανόμενη τάση τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Μόνο στη χώρα μας, υπολογίζεται ότι υπάρχουν περισσότεροι από 800.000 vegans, ποσοστό που αυξάνεται συνεχώς.

Όμως, η vegan διατροφή δεν είναι απλώς μία μόδα. Υπάρχει μία ιδεολογία και ένα κίνημα πίσω από αυτό το είδος διατροφής, με πολλούς πιστούς οπαδούς.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία στροφή προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, που περιλαμβάνει την υγιεινή διατροφή και την άσκηση.

Την ανάγκη για μια πιο υγιεινή διατροφή ήρθε να καλύψει η Hellmann’s, διάσημη από το 1913 για τη μαγιονέζα της.

Η Hellmann’s λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα νέα δεδομένα, αποφάσισε να κάνει τη ζωή των vegans… νοστιμότερη, δημιουργώντας μια νέα, vegan μαγιονέζα.

Χωρίς αυγά, χωρίς τεχνητά χρώματα και τεχνητή γεύση, χωρίς χοληστερόλη (μόλις 10 γραμμάρια λίπους ανά μερίδα), χωρίς γλουτένη, αλλά πάντα με την αυθεντική γεύση της Hellmann’s, η vegan μαγιονέζα θα γίνει η νέα συνήθεια.

Δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα συστατικά και είναι εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, με λίγες θερμίδες (98 kcal/μερίδα), 10 γρ. λίπος και μηδέν χοληστερίνη. Αν, λοιπόν, ψάχνατε μια υγιεινή μαγιονέζα, το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μαγιονέζα χωρίς τύψεις.

Συνοδέψτε τις τηγανητές πατάτες σας με τη νέα vegan μαγιονέζα της Hellmann’s, προσθέστε τη στο σάντουιτς, στο φαλάφελ ή τη σαλάτα σας και θα καταλάβετε ότι εκτός από 100% vegan, είναι και 100% νόστιμη!

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας vegan πατατοσαλάτα.
Φτιάξτε vegan burgers για τις βραδιές στο σπίτι με την παρέα.
Ανακαλύψτε λαχταριστές vegan συνταγές με μαγιονέζα εδώ.