Η μουσική είναι η πρώτη μας τέχνη. Από το «Κοιμήσου αγγελούδι μου» της μητέρας μας έως σήμερα, η μουσική μας συντροφεύει σε κάθε μας βήμα. Με τις έρευνες να αναφέρουν ότι ακούμε κατά μέσω όρο 4,5 ώρες μουσική την ημέρα, καταλαβαίνουμε ότι είναι η πιο κοντινή μας τέχνη. Ακόμα κιι αν δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ σε επίπεδο ακαδημαϊκής μόρφωσης.

Είτε το κάνουμε συνειδητά είτε όχι, λοιπόν, η μουσική είναι ένα βασικό κομμάτι της ζωής μας. Πάμε ως άλλοι DJs να φτιάξουμε το play list της καθημερινότητάς μας!

  1. Διασκέδαση

Σκεφτείτε πιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι για να διασκεδάσετε και βάλτε το πάνω πάνω στην λίστα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας ακόμα και να ξυπνάει με αυτό το τραγούδι, αν αυτό σας φτιάχνει την διάθεση. Άλλωστε δεν χωράει λογοκρισία στην ψυχική μας ανάταση!

  1. Χαλάρωση

Στον αντίποδα  της διασκέδασης θα πρέπει να μπει στην λίστα και το τραγούδι που σας χαλαρώνει. Μπορεί να γίνει και αυτό το μουσικό κομμάτι με το οποίο θα κλείνετε την ημέρα σας. Το τελευταίο μουσικό κομμάτι που θα ακούτε πριν αφεθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα.

  1. Το νανούρισμα

Θυμηθείτε με πιο τραγούδι σας κοίμιζε, ή σας έλεγε γενικά, η μητέρα σας όταν ήσασταν μικροί. Αν δεν μπορείτε να το  θυμηθείτε είναι μια καλή ευκαιρία για να πιείτε έναν ωραίο καφέ μαζί της και να ταξιδέψετε παρέα στον χρόνο. Βάλτε το στην λίστα σας για να το λέτε κι εσείς με την σειρά σας στα δικά σας παιδιά ή, αν δεν έχετε, για να το χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να νιώσετε αυτό το αίσθημα ασφάλειας που νιώθατε όταν ήσασταν παιδιά.

  1. Εκτόνωση

Θυμάστε με ποιο τραγούδι εκτονωνόσασταν όταν ήσασταν στην εφηβεία; Αυτό που το βάζατε στην διαπασών και χορεύατε μέχρι τελικής πτώσης. Επαναφέρτε το, προσθέστε το στην λίστα και όποτε γίνει κάτι και θέλετε να εκτονωθείτε βάλτε το δυνατά και χορέψτε μέχρι τελικής πτώσης!

  1. Η παρέα

Σίγουρα δεν θα υπάρχει ένα μόνο τραγούδι που χαρακτηρίζει εσάς και τους φίλους σας. Ποιος είπε όμως ότι στο soundtrack αυτό δεν χωράνε περισσότερα τραγούδια; Βάλτε, λοιπόν τα τραγούδια της παρέας σας και με αυτόν τρόπο θα έχετε ένα έτοιμο playlist που θα σας αντιπροσωπεύει όλους.

  1. Το τραγούδι του άλλου μου μισού

Βρείτε το τραγούδι σας με το άλλο σας μισό. Όχι βεβιασμένα και υπό πίεση. Αφήστε το να προκύψει έτσι, όμορφα και ήρεμα. Μόλις το βρείτε βάλτε το στην λίστα. Και μια φορά στο τόσο βάλτε ένα ποτήρι κρασί και «χορέψτε το». Έτσι, οι δυο σας, στο σαλόνι του σπιτιού σας, γιατί σας αξίζει.

Η μουσική ήταν είναι και θα είναι πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας. Οι ήχοι της μας συνοδεύουν από μωρά, στα πρώτα μας σχολικά χρόνια, στην φοιτητική ζωή, στα σκαλιά της εκκλησίας, όταν γινόμαστε γονείς και σε πολλές άλλες στιγμές. Ευχάριστες ή δυσάρεστες. Εμείς όμως είμαστε αυτοί που θα φτιάξουμε το δικό μας soundtrack.